Είναι πραγματικά δύσκολο να προσαρμοστείς μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο φως στο κλειστό περιβάλλον μιας  τάξης όσο χαρούμενη και αν είναι αυτή.  Ειδικά αν η μέρα ξεκινά βροχερή όπως η Δευτέρα που μας πέρασε! Παρόλα αυτά η πρώτη μας ομάδα παιδιών γέμισε και πάλι τη Χαρά και Μουσική!
Η πρώτη μέρα  με τη μουσική τεχνολογία αλλά και με άλλες ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές δραστηριότητες κύλησε γρήγορα και απολαυστικά. Μετά το νόστιμο πρωινό πήραμε όλοι ενέργεια και, ξεκινήσαμε.
το τραπέζι του πρωινού
 
 
 
παίζουμε με τον Φασόλα
Η δεύτερη μέρα μας υποδέχτηκε με έναν λαμπρό ήλιο
και μας έφτιαξε τη διάθεση για πολλές μουσικοθεατρικές  διαδρομές με αφορμή ένα βιβλίο. Το διαλέξαμε από τη δανειστική μας βιβλιοθήκη
η βιβλιοθήκη μας
και αφήσαμε τη φαντασία μας να ταξιδέψει σε δρόμους θεατρικούς και μουσικούς
μουσικοί διάλογοι

 

αναπαράσταση των ρόλων του παραμυθιού

το ποντίκι και το γουρουνάκι

η  όμορφη γουρουνίτσα μας

μουσική και τραγούδι 
Οι επόμενες μέρες με τις ενδιαφέρουσες θεματικές μας περιμένουν για δράση!
 
 
 
 

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις του Σαββάτου για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής άλλα είναι ετήσια και αλλά μικρότερης διάρκειας.Το πρόγραμμα μουσικής για βρέφη Ανακαλύπτω τον κόσμο με μουσική, και ο Δημιουργικός χορός  πραγματοποιούνται σε πεντάμηνους κύκλους, άλλα όπως οι Γεύσεις και νότες είναι λίγο μικρότερης διάρκειας. Τρίμηνης διάρκειας είναι η γνωριμία με την όπερα και το μιούζικαλ, το πρόγραμμα συναισθηματικής αγωγής Ακούω, αισθάνομαι, εκφράζομαι, το  βρεφικό μασάζ και η Μουσική τεχνολογία.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!
Receive HTML?

Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή