γεύσεις και νότες του κόσμου

 

Στο πρόγραμμα αυτό τα παιδιά θα αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους και θα γνωρίσουν σπουδαίες κουζίνες του πλανήτημας. Θα μαγειρέψουν και θα γευτούν λιχουδιές  βασισμένες στην υγιεινή  διατροφή. Παράλληλα σε κάθε γευστικό σταθμό που θα επισκέπτονται  τα παιδιά στο πλανήτη μας θα μαθαίνουν και στοιχεία για τον πολιτισμό της κάθε περιοχής και ειδικότερα  για το μουσικό πολιτισμό. Μουσικά όργανα, τραγούδια και χοροί  θα συμπληρώνουν τη γνωριμία των παιδιών με άλλους λαούς, μακρινούς  και κοντινούς.

Το πρόγραμμα έχει στόχο να φέρει τα παιδιά κοντά στις διαφορετικές  συνήθειες άλλων λαών και

  • να γνωρίσουν τις διατροφικές συνήθειες
  • να απολαύσουν τη μουσική κουλτούρα κάθε λαού
  • να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν
  • να απολαύσουν γεύσεις και ήχους

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά  από 6 χρονών

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε κύκλους των 16  εβδομαδιαίων συναντήσεων διάρκειας 45 λεπτών. 

Κόστος 128 ευρώ τα 16 μαθήματα. 

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις του Σαββάτου για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής άλλα είναι ετήσια και αλλά μικρότερης διάρκειας.Το πρόγραμμα μουσικής για βρέφη Ανακαλύπτω τον κόσμο με μουσική, και ο Δημιουργικός χορός  πραγματοποιούνται σε πεντάμηνους κύκλους, άλλα όπως οι Γεύσεις και νότες είναι λίγο μικρότερης διάρκειας. Τρίμηνης διάρκειας είναι η γνωριμία με την όπερα και το μιούζικαλ, το πρόγραμμα συναισθηματικής αγωγής Ακούω, αισθάνομαι, εκφράζομαι, το  βρεφικό μασάζ και η Μουσική τεχνολογία.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!
Receive HTML?

Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή