Την Τετάρτη  19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η συναυλία μουσικής για πιάνο των παιδιών της Χαράς και Μουσικής. Επισκεφτήκαμε το εργαστήριο χειροποίητων πιάνων του Πάνου Ιωαννίδη στη Νέα Γωνιά,  20 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη. Τα παιδιά έπαιξαν πιάνο με την ψυχή τους, έδειξαν στο ακροατήριο την τέχνη τους, μετέδωσαν το κέφι και την ευαισθησία τους και κατάφεραν να συγκινήσουν γονείς και δασκάλες. Το περιβάλλον ήταν εξαιρετικό, μια όμορφη κλειστή αυλή, με καλαισθησία, δροσιά, ησυχία και ωραίες μυρωδιές. Μεταφέρουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Πάνο Ιωαννίδη που ήταν ένας εξαίρετος οικοδεσπότης. Στο τέλος της εκδήλωσης γλυκαθήκαμε και δροσιστήκαμε αλλά και ξεναγηθήκαμε στο εργαστήρι. Ευχηθήκαμε σε όλους καλό καλοκαίρι και να αξιωθούμε να καμαρώσουμε και πάλι τους μικρούς αλλά πολλά υποσχόμενους πιανίστες και πιανίστριες!

 

 

 

 

 

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή