Δέκα μέρες ακόμη για να φτάσουν τα Χριστούγεννα, αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων. Στο εργαστήρι μουσικής δημιουργικής απασχόλησης Χαρά και Μουσική η χριστουγεννιάτικη διάθεση μας έδωσε έμπνευση και φτιάξαμε πολλά όμορφα στολίδια  και κατασκευές στο πνεύμα των ημερών.

Πρώτα πρώτα κατέφθασαν τα μικρότερα παιδάκια μας με τη συνοδεία των γονιών τους. Έφτιαξαν στολίδια με μεράκι και πολλή φαντασία και πραγματικά το απολαύσαμε όλοι!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μετά ήρθε η ομάδα με τα μεγαλύτερα παιδιά, ορεξάτη και ζωηρή.
 
Ελπίζουμε να περάσουμε όλοι καλές γιορτές, χαρούμενες όπως ήταν τα προσωπάκια των παιδιών που μας αποχαιρετούσαν με γεμάτη την αγκαλιά  από χιονάνθρωπους, Αγιο-Βασίληδες, ελαφάκια και μπάλες!

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή