Την Τρίτη 23 Ιουνίου ο φιλόξενος χώρος του εργαστηρίου χειροποίητων πιάνων του Πάνου Ιωαννίδη πλημμύρισε με νότες και όμορφα και χαρούμενα παιδιά, μικρά και μεγάλα!  Ήταν η καλοκαιρινή συναυλία των μαθητών που μαθαίνουν πιάνο στη Χαρά και Μουσική και με καμάρι παρουσίασαν τα μουσικά τους κομμάτια στους γονείς και στους φίλους τους.

 

alt
 

 'Ολα τα παιδιά περίμεναν  τη σειρά τους διαβάζοντας το πρόγραμμα της συναυλίας

alt

 Η Κατερίνα ήταν πολύ καλή πίσω από την κάμερα για τη μαγνητοσκόπηση της συναυλίας.

alt

Όμορφες παρουσίες και όμορφες νότες χάρισαν συγκίνηση και περηφάνια σε γονείς και δασκάλες.

alt


Μα ήταν πολύ μεγάλο το πιάνο που το έφτιαξε ο ίδιος ο Πάνος Ιωαννίδης!

alt
alt
alt
Και βέβαια από ό,τι βλέπουμε το κέρασμα τελείωσε στο πι και φι! 
Καλό καλοκαίρι!

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις του Σαββάτου για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής άλλα είναι ετήσια και αλλά μικρότερης διάρκειας.Το πρόγραμμα μουσικής για βρέφη 6-18 μηνών  Μικροί Μότσαρτ πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους, άλλα όπως οι Γεύσεις και νότες  είναι λίγο μικρότερης διάρκειας. Τρίμηνης διάρκειας είναι το πρόγραμμα συναισθηματικής αγωγής Ακούω, αισθάνομαι, εκφράζομαι, το  βρεφικό μασάζ και η Μουσική τεχνολογία.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή