Πέρασε και φέτος άλλη μια χρονιά
πέρασε ωραία με όλα τα παιδιά
με τραγούδια, τραγούδια και χαρά
θα τα πούμε την άλλη τη χρονιά!
 
alt
 Με αυτό το τραγούδι έκλεισε η πολύ πετυχημένη καλοκαιρινή γιορτή της Χαράς και Μουσικής και όλοι ευχηθήκαμε  να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι και να ξανανταμώσουμε το Σεπτέμβρη! Η γιορτή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιουνίου , στο θέατρο ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία.
alt

Στην αρχή της γιορτής τα παιδιά του Μουσικού Θεάτρου παρουσίασαν στο κοινό το παραμύθι Το κυνηγόπουλο που έγινε βασιλόπουλο. Θα πρέπει να τονίσουμε πως η δραματοποίηση του παραμυθιού  έγινε αποκλειστικά με ιδέες των παιδιών. Στο παραμύθι κυριαρχούσαν έννοιες όπως ομαδικότητα, συνεργασία, κοινή δράση για επίτευξη στόχων καθώς και προσφορά και ανταπόδοση.

alt


Στα μαθήματα όλης της χρονιάς καθώς και στις προοετοιμασίες για την  παράσταση τα παιδιά σαν μεγάλοι ηθοποιοί και μουσικοί συνεργάστηκαν και αλληλεπίδρασαν μεταξύ τους έτσι ώστε να παρουσιάσουν στους γονείς τους το καλύτερο αποτέλεσμα.
Συγχαρητήρια σε όλους!

Μετά ήρθε η σειρά των μικρότερων μαθητών της Χαράς και Μουσικής που εμφανίστηκαν στη σκηνή μαζί με τοςυ γονείς τους. Χάρισαν συγκίνηση και χαρά σε όλους τους θεατές!

alt

 

alt  
Αμέσως μετά η ομάδα των μικρών και μεγάλων μουσικών που χόρεψαν, έπαιξαν μουσικά όργανα και τραγούδησαν εξαιρετικά!
Μπράβο σε όλα τα παιδιά!
alt

 

alt
alt
  Καλό καλοκαίρι και στο επανειδείν!

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή