Στη Χαρά και Μουσική πιστεύουμε πως πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της μουσικής και να δεχτούν τα ευεργετήματα από τη μουσική εκπαίδευση. Η ενασχόληση με τη μουσική προωθεί την ομαδικότητα, τη συνεργασία και συμβάλλει στην ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητας. Και βέβαια όσο πιο νωρίς ξεκινήσει το παιδί μαθήματα προπαιδείας ή μουσικού οργάνου τόσο πιο μεγάλα οφέλη θα έχει. Για αυτό το λόγο μετά από πολλή σκέψη και την εκτίμηση των κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας αποφασίσαμε να δώσουμε τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα τμήματά μας παιδιά που οι οικογένειές τους περνούν πιο δύσκολα από άλλους.
Έτσι μία θέση σε κάθε ομαδικό τμήμα (Ανακαλύπτω τον κόσμο με μουσική, Χαρούμενοι Μουσικοί Ι και ΙΙ, Μικροί Μαέστροι, Χαρά και Μουσική Ι και ΙΙ και Ας παίξουμε μαζί) θα διατίθεται σε παιδιά ανέργων με 50% έκπτωση.

Επίσης παρέχουμε ήδη έκπτωση 10% στα δίδακτρα των δύο παιδιών της ίδιας οικογένειας και το τρίτο παιδί μπορεί να παρακολουθήσει δωρεάν τα ομαδικά μαθήματα μουσικής στη Χαρά και Μουσική.
Και όλα αυτά γιατί αγαπάμε τα παιδιά, αγαπάμε τη μουσική!

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή