Στη Χαρά και Μουσική πιστεύουμε πως πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της μουσικής και να δεχτούν τα ευεργετήματα από τη μουσική εκπαίδευση. Η ενασχόληση με τη μουσική προωθεί την ομαδικότητα, τη συνεργασία και συμβάλλει στην ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητας. Και βέβαια όσο πιο νωρίς ξεκινήσει το παιδί μαθήματα προπαιδείας ή μουσικού οργάνου τόσο πιο μεγάλα οφέλη θα έχει. Για αυτό το λόγο μετά από πολλή σκέψη και την εκτίμηση των κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας αποφασίσαμε να δώσουμε τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα τμήματά μας παιδιά που οι οικογένειές τους περνούν πιο δύσκολα από άλλους.
Έτσι μία θέση σε κάθε ομαδικό τμήμα (Ανακαλύπτω τον κόσμο με μουσική, Χαρούμενοι Μουσικοί Ι και ΙΙ, Μικροί Μαέστροι, Χαρά και Μουσική Ι και ΙΙ και Ας παίξουμε μαζί) θα διατίθεται σε παιδιά ανέργων με 50% έκπτωση.

Επίσης παρέχουμε ήδη έκπτωση 10% στα δίδακτρα των δύο παιδιών της ίδιας οικογένειας και το τρίτο παιδί μπορεί να παρακολουθήσει δωρεάν τα ομαδικά μαθήματα μουσικής στη Χαρά και Μουσική.
Και όλα αυτά γιατί αγαπάμε τα παιδιά, αγαπάμε τη μουσική!

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις του Σαββάτου για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής άλλα είναι ετήσια και αλλά μικρότερης διάρκειας.Το πρόγραμμα μουσικής για βρέφη 6-18 μηνών  Μικροί Μότσαρτ πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους, άλλα όπως οι Γεύσεις και νότες  είναι λίγο μικρότερης διάρκειας. Τρίμηνης διάρκειας είναι το πρόγραμμα συναισθηματικής αγωγής Ακούω, αισθάνομαι, εκφράζομαι, το  βρεφικό μασάζ και η Μουσική τεχνολογία.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή