Η άνοιξη μας ήρθε φέτος λίγο πιο νωρίς επιβεβαιώνοντας την παροιμία, ο φλεβάρης σαν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει. Στη Χαρά και Μουσική όλα λούστηκαν στο φως!
Στα μέσα  Φεβρουαρίου, μετά από δουλειά και προσπάθεια  αρκετών μηνών, υποδεχτήκαμε τα παιδιά  και τους γονείς στο δεύτερο χώρο της Χαράς και Μουσικής, που βρίσκεται στο 2ο πάτωμα του κτηρίου.

 

Ο νέος μας χώρος θα λειτουργεί συμπληρωματικά με τον ήδη υπάρχοντα. Ήδη ανακοινώσαμε τα νέα μας προγράμματα που θα λειτουργήσουν μέχρι τον Ιούνιο. Η παιδική μας χορωδία που ήδη έχει κάνει δύο πρόβες, τα μαθήματα βιολιού για παιδιά προσχολικής ηλικίας, ομάδες εφηβικού θεάτρου  και θέατρο για ενήλικες καθώς και τμήμα δημιουργικού χορού  είναι μερικές από τις νέες μας προτάσεις.
 

 Η πρώτη αίθουσα που ήδη την χρησιμοποιούμε για τα μαθήματα της θεωρίας της μουσικής, είναι ιδανική για τις μελλοντικές πολύ εδιαφέρουσες προτάσεις μας που θα ακολουθήσουν!

 Η δεύτερη αίθουσα (η μεγάλη μας) ήδη φιλοξενεί τη χορωδία που απολαμβάνει τις πρόβες της στη νέα αίθουσα και από την Παρασκευή 11 Μαρτίου θα γίνονται και τα μαθήματα βιολιού για παιδιά 4-6 χρονών.
Με ανυπομονησία και χαρά σας περιμένουμε και στη Χαρά και Μουσική-2ο πάτωμα, γιατί οι χώροι χρειάζονται ανθρώπους για να ζωντανέψουν.  Με τις φωνές, τους ήχους οργάνων και τα γέλια των μικρών και μεγάλων θα ομορφύνει ο χώρος!

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις του Σαββάτου για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής άλλα είναι ετήσια και αλλά μικρότερης διάρκειας.Το πρόγραμμα μουσικής για βρέφη 6-18 μηνών  Μικροί Μότσαρτ πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους, άλλα όπως οι Γεύσεις και νότες  είναι λίγο μικρότερης διάρκειας. Τρίμηνης διάρκειας είναι το πρόγραμμα συναισθηματικής αγωγής Ακούω, αισθάνομαι, εκφράζομαι, το  βρεφικό μασάζ και η Μουσική τεχνολογία.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή