Ο Φεβρουάριος ξεκίνησε με μια βόλτα στον κήπο των συναισθημάτων του εγωιστή γίγαντα, που έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να εκφραστούν με χρώματα, χορό και εικαστικά 

 και συνέχισε με τα γενέθλια της Έρρικας που μας γλύκανε με την τούρτα!

Επόμενο εργαστήριο ήταν "Ο χορός των ζώων" για του μικρούς μας φίλους μαζί με τους γονείς τους. Μια μεγάλη παρέα από μικρούς και μεγάλους έπαιξαν, χόρεψαν και τραγούδησαν για τους αγαπημένους φίλους των παιδιών, τα ζώα!

Την ίδια μέρα προϋπαντήσαμε την Αποκριά με τρελό χορό με το γαϊτανάκι και πολλά παιχνίδια! Τα πρώτα καρναβαλάκια έκαναν την εμφάνισή τους,

 με μεταμφιέσεις κάθε είδους, αρκεί να έχει κανείς φαντασία!

 

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου έγινε  η πρώτη συνάντηση των παιδιών της χορωδίας της Χαράς και Μουσικής. Παιδιά και δασκάλα δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους.
 

 Στο εργαστήριο "Ας παίξουμε με μάσκες" έφτιαξαν τα παιδιά μάσκες ζώων και έπαιξαν παιχνίδια με τους φίλους τους και τους γονείς τους!

 Ο Φεβρουάριος όμως είχε και άλλα γενέθλια!

Και ξαφνικά πειρατές έκαναν κατάληψη στο πιάνο και γέμισε ρυθμούς και μελωδίες η αίθουσα!

Στο μουσικό θέατρο  οι  μουσικάντηδες της Βρέμης  μας έδωσαν μια καλή δικαιολογία για να φορέσουμε μάσκες και πάλι!
 

 Ο χορός με τις σερπαντίνες καλά κρατεί! Σε κάθε μάθημα και ένα μικρό πάρτι!

Καθώς οδεύουμε προς την Καθαρή Δευτέρα σας ευχόμαστε να ευχαριστηθείτε τις μεταμφιέσεις όπως κάνουμε άλλωστε και εμείς!

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή