Στο πρόγραμμα αυτό διάρκειας  8 συναντήσεων τα παιδιά θα αναπτύξουν την ελεύθερη έκφραση, την πρωτοβουλία, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, θα μάθουν να ελέγχουν την κίνησή τους, θα μάθουν να εμπιστεύονται τον εαυτό τους και την ομάδα.

Ο σκοπός του προγράμματος δημιουργικού χορού είναι να δοθούν οι ικανότητες στα παιδιά να μπορούν να εμπνέονται από μουσικές και να δημιουργούν τον δικό τους χορό μετατρέποντας τις μουσικές έννοιες και μουσικά χαρακτηριστικά σε κίνηση. Ο ήχος γεννάει τη μουσική, η κίνηση εξελίσσεται σε χορό, η λέξη παίζει με το ρυθμό και δημιουργεί τραγούδια και ιστορίες, τα ρυθμικά και τα μελωδικά σχήματα.
Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Σάββατο πρωί 10.30-11.30 στη Χαρά και Μουσική Μεταμορφώσεως 15 Άνω Περαία Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 5-12 χρονών
Κόστος συμμετοχής 40 ευρώ τα 8 μαθήματα/παιδί.
Το πρώτο μάθημα γνωριμίας είναι το Σάββατο στις 9 Απριλίου και είναι δωρεάν.

Δηλώσεις συμμετοχής 2392 400752, 6973 599041 και 6937 216816 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή