Ο Απρίλιος μέχρι τώρα ήταν πολύ δημιουργικός στη Χαρά και Μουσική. Την 1η Απριλίου  ξεκίνησαν οι μικροί κύκλοι της βιβλιοδεσίας για τους εφήβους και ενήλικες και των μικρών λαογράφων για τα παιδιά 4-6 χρονών.  Στις 2 Απριλίου γιορτάσαμε τη μέρα παιδικού βιβλίου με πολύ καλή παρέα  και στις 9 Απριλίου έγινε το μάθημα γνωριμίας για το πρόγραμμα του δημιουργικού χορού. Στις  16 Απριλίου παίξαμε επιτραπέζια παιχνίδια σε συνεργασία με τα καταστήματα Ανέμη.
Δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις απριλιάτικες εκδηλώσεις  στη Χαρά και Μουσική.

Ο Νίκος εξηγεί τα μυστικά της βιβλιοδείας!

 

 

Με αφορμή το βιβλίο του Έρικ Κάρλε, ένα σποράκι ταξιδεύει,

παίξαμε και εμείς μεταξύ άλλων και με τους σπόρους τα λουλούδια και τα χώματα

 

 Διαβάσαμε το παραμύθι Ο γύρος του κόσμους παρέα με το Μουκ

και τραγουδήσαμε τραγούδια από όλο τον κόσμο τα οποία τα συνοδέψαμε με αυτοσχέδια μουσικά όργανα

 

 Παιχνίδια ισορροπίας

 

 το καταπληκτικό παιχνίδι με το Μάγο για άσκηση μνήμης και επιδεξιότητας

 

 Ουφ! τα καταφέρα! Έβαλα όλα τα ξυλάκια μου στην κατασκευή χωρίς να πέσει κανένα!

 

 Θα προλάβουμε να μαζέψουμε τα φρούτα εμείς από τα δέντρα πριν από το κοράκι;

 

 εξηγώντας του κανόνες του παιχνιδιού

   

 Και στο τέλος τα μικρότερα παιδιά έφτιαξαν ένα παζλ, ενώ τα μεγαλύτερα δημιούργησαν το δικό τους μέμορυ. Χρωμάτισαν, έκοψαν και ... έτοιμο το παιχνίδι για ενθύμιο από την όμορφη εκδήλωσή μας.

 

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή