Τα σχολεία τελείωσαν και στη Χαρά και Μουσική υποδεχτήκαμε μια καταπληκτική ομάδα παιδιών  γεμάτη κέφι και πολλές δημιουργικές ιδέες! Κάθε πρωί μετά το πρωινό μας παίζουμε παιχνίδια με  μουσική, χορό θέατρο και ζωγραφική και άλλες πολλές πολλές όμορφες και διασκεδαστικές δραστηριότητες! Και για να σας κάνουμε λίγο να ζηλέψετε δείτε τα παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα:
Την πρώτη μέρα φτιάξαμε και κουλουράκια!

 

παίξαμε επιτραπεζια, ή μάλλον επιδαπέδια παιχνίδια

μιλήσαμε για το ηλιακό μας σύστημα

 

φτιάξαμε ορχήστρες διαλέγοντας τα μουσικά όργανα 

παίξαμε τραγούδια από Νότιο Αμερική

 αλλά και Αφρική

 χορέψαμε

 

 

 ξαναπαίξαμε

περιαματιστήκαμε με τα πλήκτρα

 και φτιάξαμε και αφρικάνικες μάσκες και πολύχρωμους ελέφαντες!

 

Δε χρειάζεται να σας πούμε περισσότερα για να πειστείτε πως περνάμε απλά υπέροχα! Από Τρίτη καινούργια ταξίδια και παιχνίδια μας περιμένουν, και μέχρι τότε σας ευχόμαστε καλές βουτιές στις θάλασσες!

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή