Η βδομάδα που μας πέρασε στη Χαρά και Μουσική είχε από όλα. Και καθημερινά παιχνίδια και πρόβες και γιορτές και καλοκαιρινούς αποχαιρετισμούς.

 Στην καθημερινή μας πρωινή μουσική δημιουργική απασχόληση έχουμε μουσικούς πειραματισμούς με τα διάφορα κρουστά μουσικά όργανα.

Το μουσικό μας ταξίδι συνεχίζεται στην Κίνα με χορούς με ομπρέλες και κατασκευή του κινέζικου δράκου.

 

 Η μουσική μας ορχήστρα είναι έτοιμη για ωραίες μουσικές αλλά παράλληλα φροντίζουμε και για το κολατσιό μας με φρέσκα τυροπιτάκια από τα χεράκια μας.

 

Το θέμα που μας απασχόλησε την Παρασκευή ήταν οι πεταλούδες όπως φαίνεται και από τις πολύ όμορφες ζωγραφιές των παιδιών.

Το παιχνίδι συχνεχίζεται με τις παρέες να δημιουργούνται και το κέφι να κρατεί καλά!


Την Τετάρτη 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η συναυλία των μαθητών του πιάνου στο φιλόξενο χώρο του Πάνου Ιωαννίδη στη Νέα Γωνιά. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο να εκφράσει αυτό που αισθανθήκαμε όλοι εκείνη τη βραδιά. Τα παιδιά κατάφεραν και πάλι να μας συγκινήσουν με τη μουσική τους!

Την Πέμπτη είχαμε τη γενική μας πρόβα. Από ό,τι βλέπετε η ομάδα πετάει!

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου το απόγευμα  μικροί μεγάλοι γέμισαν την αυλή της Χαράς και Μουσικής περιμένοντας την έναρξη της Γιορτής της Μουσικής.

Στην αρχή της γιορτής είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε τις μαγικές φωνές της χορωδίας της Χαράς και Μουσικής. Η αγαπημένη μας Μυρτώ Βουγιούκα  με τη χαρισματική της διεύθυνση και διδασκαλία μετέδωσε στα παιδιά την αγάπη της  για το τραγούδι και τη χορωδία. Την ευχαριστούμε από καρδιάς!

Η Γιορτή της Μουσικής από του Μικρούς Μαέστρους και τα παιδιά του Χαρά και Μουσική Ι και ΙΙ χάρισαν γέλια και περηφάνια στους γονείς των παιδιών αλλά και στη δασκάλα τους την Κατερίνα. Μας παρουσίασαν με το δικό τους τρόπο  τί είναι η μουσική, ρυθμός, μελωδία, αρμονία...

Και στο τέλος της παράστασης ...χορός και μετά  κέρασμα από το μπουφέ που πρόσφεραν οι γονείς και τους ευχαριστούμε πολύ!. Ήταν όλα νοστιμότατα.
Καλό καλοκαίρι λοιπόν  σε όλους! Ελπίζουμε πάντως να ανταμωθούμε σε κάποια από τις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις ξεκινούν από την Τρίτη 28 Ιουνίου.
Σειρά έχει τώρα η γιορτή των μικρότερων  παιδιών της Χαράς και Μουσικής  με τα Παιχνίδια με τη Μουσική τη Δευτέρα και πάλι στην αυλή μας. Καλή μας επιτυχία!

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις του Σαββάτου για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής άλλα είναι ετήσια και αλλά μικρότερης διάρκειας.Το πρόγραμμα μουσικής για βρέφη 6-18 μηνών  Μικροί Μότσαρτ πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους, άλλα όπως οι Γεύσεις και νότες  είναι λίγο μικρότερης διάρκειας. Τρίμηνης διάρκειας είναι το πρόγραμμα συναισθηματικής αγωγής Ακούω, αισθάνομαι, εκφράζομαι, το  βρεφικό μασάζ και η Μουσική τεχνολογία.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!
Receive HTML?

Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή