Την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016, και ώρα 8 το βραδάκι, είστε όλοι καλεσμένοι στη δροσερή αυλή της Χαράς και Μουσικής για να απολαύσουμε την αφήγηση της ιστορίας της μικρής μέλισσας Μπη από τη συγγραφέα Σύρμω Μιχαήλ.
Με αφορμή την έκδοση του νέου της βιβλίου Ο πιο γλυκός χορός, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο η Σύρμω Μιχαήλ θα βρίσκεται στη Χαρά και Μουσική και θα μας πει με το δικό της τρόπο την ιστορία της Μπη  που μαθαίνει να χορεύει.
Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλα τα παιδιά με τους γονείς τους και μετά την αφήγηση της ιστορίας θα φτιάξουμε όλοι από μια όμορφη μέλισσα.
Η Χαρά και Μουσική βρίσκεται στην οδό Μεταμορφώσεως 15 στην Άνω Περαία της Θεσσαλονίκης. Τηλέφωνο επικοινωνίας  2392400752 και 6973599041.

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Πρόσφατες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα

Powered by mod LCA

Αρχή