Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου έγινε στην αυλή μας  η καλοκαιρινή γιορτή των μικρότερων παιδιών της Χαράς και Μουσικής.

Μαζί με τη μαμά ή το μπαμπά οι λιλιπούτειοι μουσικοί τραγούδησαν, χόρεψαν και έπαιξαν με τα μουσικα όργανα όπως έκαναν και στα μαθήματά τους  τη χρονιά που πέρασε,

με τη δασκάλα την κυρία Κατερίνα που με τον ενθουσιασμό της και την ωραία  της φωνή ξεσήκωσε τα παιδιά αλλά και τους γονείς για τραγούδι και χορό.

Μετά το τραγούδι σειρά είχε η ζωγραφική μεγάλων επιφανειών. Ακούγοντας το τραγούδι Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο, ζωντάνεψε με χρώμα ο άσπρος τοίχος της αυλής μας.

 

Κατόπιν μεγάλες σαπουνόφουσκες έκαναν την εμφάνισή τους  στην αυλή της Χαράς και Μουσικής! Ο κύριος Ανδρέας, μπαμπάς δύο αξιαγάπητων κοριτσιών, με τα απαραίτητα υλικά για σαπουνόφουσκες  δημιούργησε μια μαγική ατμόσφαιρα γέλιου και χαράς.

Καλό καλοκαίρι σε όλους, μικρούς και μεγάλους, και αν δεν σας δούμε στις καλοκαιρινές μας συναντήσεις του Ιουλίου, της Τρίτης και της Πέμπτης, σας ευχόμαστε στο επενειδείν το Σεπτέμβρη!

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις του Σαββάτου για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής άλλα είναι ετήσια και αλλά μικρότερης διάρκειας.Το πρόγραμμα μουσικής για βρέφη 6-18 μηνών  Μικροί Μότσαρτ πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους, άλλα όπως οι Γεύσεις και νότες  είναι λίγο μικρότερης διάρκειας. Τρίμηνης διάρκειας είναι το πρόγραμμα συναισθηματικής αγωγής Ακούω, αισθάνομαι, εκφράζομαι, το  βρεφικό μασάζ και η Μουσική τεχνολογία.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή