Την Πέμπτη 30 Ιουνίου στην αυλή της Χαράς και Μουσικής υποδεχτήκαμε την Εύα Ιεροπούλου με την κιθάρα της και τη Νίκη Μπραβάκη με το βιολί της για να μας αφηγηθούν με τον δικό τους τρόπο  το παραμύθι τους το Φουσκοχώρι, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

 Πολλά παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας το ζεστό βραδάκι του Ιουνίου για να απολαύσουν αυτή την ιδιαίτερη μουσική-αφήγηση. Πριν καλά καλά ξεκινήσει η αφήγηση, έγινε μια αλλαγή στο παραμύθι που θα μας παρουσίαζε η συγγραφέας. Διαλέξαμε το Παγκάκι που ήθελε να γίνει βάρκα, που ταίριαζε με την ηλικία του ακροατηρίου μας.

Η επιλογή ήταν άριστη αν κρίνουμε από τη συμμετοχή, την ανταπόκριση αλλά και τα γέλια των παιδιών και των μεγάλων! Ευχαριστούμε  Εύα, Νίκη αλλά και Μαρία από το βιβλιοπωλείο Γνώση για την όμορφη βραδιά!

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου  σειρά είχε Ο πιο γλυκός χορός  από τη Σύρμω Μιχαήλ  και τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και πάλι στην πρόσκλησή μας και χάρηκαν το καθένα με τον τρόπο του την ιστορία της μέλισσας Μπη.

Ευχαριστούμε τη Σύρμω Μιχαήλ που μας αφηγήθηκε  την ιστορία της!  Η όμορφη μέλισσα που έφτιαξαν όλα τα παιδιά θα μας θυμίζει  την ωραία βραδιά. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Μαρία από το βιβλιοπωλείο Γνώση και στις εκδόσεις Μεταίχμιο!

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Πρόσφατες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα

Powered by mod LCA

Αρχή