χαρά και μουσική

Αγαπητοί γονείς, φίλοι και φίλες της Χαράς και Μουσικής

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 σας καλούμε στο χώρο της Χαράς και Μουσικής για μια συζήτηση με θέμα τη μουσική εκπαίδευση  των παιδιών. Θα ενημερωθείτε παράλληλα  για τη φιλοσοφία και τους στόχους της Χαράς και Μουσικής, θα γνωρίσετε τα τμήματά μας, τους συνεργάτες  και το χώρο μας,  θα παρακολουθήσετε μικρά βίντεο και πολλές φωτογραφίες από δράσεις μας και εμείς με τη σειρά μας θα ακούσουμε τις γνώμες και τις απορίες σας.

  • Στις 6-7  το απόγευμα θα γίνει η συνάντηση με τους γονείς των βρεφών έως 12 μηνών (το μωράκι σας θα το έχετε μαζί σας)
  • Στις 7.30-8.30  το απόγευμα θα γίνει η συνάντηση με τους γονείς  των παιδιών από 1 έτους και πάνω. Το καλύτερο θα ήταν να έρθετε μόνοι στη συνάντηση. Παρόλα αυτά αν δεν υπάρχει κανένας άλλος να κρατήσει τα παιδάκια σας, μπορείτε να τα φέρετε μαζί σας και εμείς κάτι ωραίο θα κάνουμε μαζί τους.

Σας περιμένουμε με πολλή Χαρά και Μουσική!!!

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Πρόσφατες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα

Powered by mod LCA

Αρχή