Πρωί του Σαββάτου, λίγο μουντό με φθινοπωρινή διάθεση η Χαρά και Μουσική γέμισε με τους λιλιπούτειους φίλους και φίλες της, που παρέα με τις μαμάδες τους  πέρασαν ευχάριστα και δημιουργικά  το πρωινό τους. Με πολλές μουσικές και τραγούδια, μουσικά όργανα αλλά και όμορφα μπαλόνια έκαναν πράξη τον τίτλο του εργαστηρίου Μουσική ... από κούνια!

 

 Στις 12 σειρά είχε η γνωριμία των μεγαλύτερων παιδιών με το βιολί.  Με αφορμή ένα ωραίο παραμύθι της Μαρίας Κυνηγού Φλάμπουρα τα παιδιά γνώρισαν τα έγχορδα και πιο συγκεκριμένα το βιολί. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά  το μουσικό όργανο και να ακούσουν το Νίκο να παίζει ωραίες μελωδίες που τις συνόδεψαν τραγουδώντας μικροί και μεγάλοι.


Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς που συμμετείχαν και στις δύο εκδηλώσεις της Χαράς και Μουσικής!

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις του Σαββάτου για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής άλλα είναι ετήσια και αλλά μικρότερης διάρκειας.Το πρόγραμμα μουσικής για βρέφη 6-18 μηνών  Μικροί Μότσαρτ πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους, άλλα όπως οι Γεύσεις και νότες  είναι λίγο μικρότερης διάρκειας. Τρίμηνης διάρκειας είναι το πρόγραμμα συναισθηματικής αγωγής Ακούω, αισθάνομαι, εκφράζομαι, το  βρεφικό μασάζ και η Μουσική τεχνολογία.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή