Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 6  το απόγευμα οι φίλοι και οι φίλες της Χαρας και Μουσικής θα παρακολουθήσουν την παράσταση για παιδιά  Αγησίλαγος, του Δημήτρη Μπασλάμ στο θέατρο Τ στη Θεσσαλονίκη. Η παράσταση παίζεται με κούκλες και με ζωντανή μουσική επί σκηνής.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη θεατρική μας έξοδο στα τηλέφωνα: 2392 400752 και 6937216816 και 6973 599041  και στην ηλεκτρονική διεύθυνση  (η τιμή του εισιτηρίου είναι με έκπτωση)
Μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση από την ιστοσελίδα του θεάτρου Τ: http://www.theatrot.gr/agisilagos/


Το Θέατρο Τ βρίσκεται στην οδό Αλεξάνδρου Φλέμιγκ 16, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 854-333.

Το έργο:

Τι κοινό έχουν ένα πιάτο ζεστή σουσαμόσουπα, η δίαιτα του Μάκη του ιπποπόταμου, η συνταγή ενός πελεκάνου γιατρού από το Μεξικό, ένα δέντρο που τραγουδάει, το αναψυκτικό της καμήλας με τα δύο μπικίνι, και τα γυαλιστερά λουστρίνια του ασβού; Τον κύριο Αγησίλαγο που ένα πρωί απλά… ξύπνησε με μαγουλάδες. Εν συντομία ο Κύριος Αγησίλαγος ξύπνησε ένα πρωί με μαγουλάδες και νομίζοντας πως για αυτό φταίει η διατροφή του αποφάσισε να την αλλάξει, μπαίνοντας έτσι σε μια άνευ λόγου ταλαιπωρία για την αναζήτηση του ιδανικού γεύματος, όπως ο ίδιος νόμιζε.. Κίνησε λοιπόν και πάει, ψάχνει ψάχνει τι να φάει … όπως λέει και η ιστορία!

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι συντελεστές
Κείμενο-Σκηνοθεσία Δημήτρης Μπασλάμ
Χορογραφίες Δημήτρης Σωτηρίου
Κούκλες-Σκηνικά Δήμητρα Γιοβάνη
Μουσική Δημήτρης Μπασλάμ
Σχεδιασμός Φωτισμών Κέλλυ Εφραιμίδου-Μαρία Λαζαρίδου
Κοστούμια Νίκος Δάλλας

Οι ηθοποιοί
Νανά Παπαγαβριήλ.
Σταύρος Ευκολίδης.
Ηλίας Παπαδόπουλος

Οι μουσικοί
Αθηνόδωρος Καρκαφίρης
Ανθή Κύρκου

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή