Το Σάββατο το πρωί ξεκίνησε με χαρούμενες μελωδίες και τραγούδια γιορτινά και τα χαμόγελα ήταν μόνιμα στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων!

Οι μικροί απολαμβάνουν και οι μεγαλύτεροι ανακαλύπτουν την παιδικότητα που κρύβουμε όλοι μέσα μας! Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας. Κάνατε το πρωινό μας πιο φωτεινό!

 Σειρά είχε μετά  μια πολύ μυρωδάτη σούπα! Κανέλα, γαρύφαλο, λεμόνια, γλυκάνισος μοσχομύρισαν τη Χαρά και Μουσική!

 Με στολίδια από ζύμη μυρωδάτη

 

και  με χορό με τραγούδια της παράδοσης έκλεισε το πολύ κεφάτο σαββατιάτικο πρωινό μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

 

 

 

 

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις του Σαββάτου για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής άλλα είναι ετήσια και αλλά μικρότερης διάρκειας.Το πρόγραμμα μουσικής για βρέφη 6-18 μηνών  Μικροί Μότσαρτ πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους, άλλα όπως οι Γεύσεις και νότες  είναι λίγο μικρότερης διάρκειας. Τρίμηνης διάρκειας είναι το πρόγραμμα συναισθηματικής αγωγής Ακούω, αισθάνομαι, εκφράζομαι, το  βρεφικό μασάζ και η Μουσική τεχνολογία.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή