Στη Χαρά και Μουσική είναι γνωστό ότι όλοι περνάνε πολύ ωραία.    Και τραγουγουδούν, και παίζουν όργανα, και χορεύουν και  εκφράζονται καλλιτεχνικά. Αυτό όμως το ξέρουμε μόνο εμείς τα  παιδιά και οι δασκάλες. Για να πάρετε μία γεύση σας παρουσιάζουμε  αυτά τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.
 Κατασκευάζουμε μουσικά όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά, μεταμφιεζόμαστε φορώντας μάσκες για τις ανάγκες του παραμυθιού που επεξεργαζόμαστε στο τμήμα του Μουσικού θεάτρου.

 Παίζουμε με τα τέταρτα και τα όγδοα, φτιάχνουμε τις νότες μας με διάφορα υλικά.

 
 
Στην τάξη του βιολιού οι χορδές αλλά και οι καρδιέςπάλλονται ευχάριστα,

 και στις τάξεις της θεωρίας της μουσικής μαθαίνουμε τις νότες με πολύ διασκεδαστικό τρόπο!

 Στην αρχή της προηγούμενης εβδομάδας είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε παιδιά από τον παιδικό σταθμό European baby school που παρακολούθησαν το πρόγραμμα συναισθηματικής αγωγής Η Ορχήστρα των συναισθημάτων. Η παρέα ήταν εξαιρετική!

 

 

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή