Το απόγευμα του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου στη Χαρά και Μουσική υποδεχτήκαμε το Μελωμύθι, δηλαδή τον Δημήτρη και την Πέννυ. Μας αφηγήθηκαν με τον δικό τους μουσικό τρόπο το χριστουγεννιάτικο παραμύθι με τους καλικαντζάρους και το μυλωνά, τραγουδήσαμε όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι κάλαντα και άλλα γιορτινά τραγούδια και μετά παίξαμε και γελάσαμε με την καρδιά μας. Ευχαριστούμε Μελωμύθι για το όμορφο απόγευμα που μας χάρισες και ευχαριστούμε και τους γονείς και τα παιδιά που μας τίμησαν με την παρουσία τους!
 

 Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου το πρωί σειρά είχαν οι καλλιτεχνικές δημιουργίες των παιδιών. Στην αρχή των μικρότερων που με την βοήθεια των γονιών τους έφτιαξαν  χιονάνθρωπους, αγιοβασίληδες, δέντρα χριστουγεννιάτικα και πολλά άλλα στολίδια για το δέντρο τους

Τα μεγαλύτερα παιδιά έφτιαξανα στεφάνια, δέντρα, στολίδια με ντεκουπάζ και πολλά πολλά  όμορφα  πραματα.

Έτσι με τις όμορφες εικόνες των παιδιών που δημιουργούν σιγομουρμουρίζοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες κλείνουμε τις σαββατιάτικες δράσεις μας για το 2016. Τα επόμενα Σάββατα είναι παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και  τραγουδάμε κάλαντα! Καλές γιορτές λοιπόν !

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή