ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ - ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η Χαρά και Μουσική θα επισκεφτεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017, στις 18:00μ.μ. το Μαγικό Αερόστατο για ένα μοναδικό μουσικοκοπαιδαγωγικό πρόγραμμα βασισμένο στο έργο του Γάλλου μουσικοσυνθέτη Καμίγ Σαιν Σανς  "Το καρναβάλι των ζώων" .

"Το καρναβάλι των ζώων" είναι από τα δημοφιλέστερα έργα κλασικής μουσικής για παιδιά, που παραπέμπει σε ένα φανταστικό ζωολογικό μουσείο, είναι μια ορχηστρική σουίτα, που αποτελείται από 13 εικόνες πλαισιωμένες από εισαγωγή και φινάλε.

Σε αυτή τη συνάντηση τα παιδιά  θα γνωρίσουν τα μουσικά όργανα της ορχήστρας, θα  φτιάξουν  μάσκες των ζώων  και θα ταιριάξουν τον ήχο των μουσικών οργάνων με βασικά χαρακτηριστικά της κίνησης ή της φωνής των  ζώων. Με την ακρόαση της μουσικής  του  Καμίγ Σαιν Σανς  θα μαντέψουν ποιο ζώο έχει μασκαρευτεί και  ποιο όργανο παίζει  το μουσικό απόσπασμα. Παράλληλα  θα εκφραστούν κινητικά σύμφωνα με τη μουσική έννοια που κρύβεται σε κάθε μουσικό κομμάτι.

Στο τέλος αφού έχουν ολοκληρώσει τις μάσκες τους, τα παιδιά θα πάρουν μέρος  στη μεγάλη μουσική καρναβαλίστικη παρέλαση.

Μπορείτε να δείτε περιεσσότερα για το Μααγικό Αερόστατο στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.magiko-aerostato.gr/

Το καρναβάλι των ζώων-Μουσικοπαιδαγωγικό πρόγραμμα

Ηλικίες:

2,5 - 6 ετών

Ημέρα & Ώρα:

18 Φεβρουαρίου, 18:00 - 19:30

Κόστος:

10 ευρώ παιδί &γονέας

18 ευρώ 2 παιδιά & γονέας

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο Τ:23130 25119

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή