Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου η Χαρά και Μουσική επισκέφτηκε τον πολύ όμορφο χώρο του κέντρου της Θεσσαλονίκης το Μαγικό Αερόστατο. Μιας και είναι αποκριές τι καλύτερο από το μουσικό έργο Καρναβάλι των ζώων του Σαιν Σανς; Τα παιδιά μάντεψαν τα ζώα που έκρυψε με μαεστρία ο συνθέτης στις πολύ ωραίες και ευφάνταστες μελωδίες του. Τραγούδησαν, χόρεψαν και έπαιξαν τα μουσικά όργανα με πολύ ενθουσιασμό!

 Τα παιδιά έφτιαξαν και τις μάσκες  του ελέφαντα και....

φορώντας τες συμμετείχαν στην τελική καρναβαλίστικη παρέλαση. Ευχαριστούμε παιδιά και γονείς που συμμετείχαν και βέβαια...

 

ένα μεγάλο ευχαριστώ στη φιλόξενη και χαμογελαστή Μαρία από το μαγικό Αερόστατο!!! Εις το επενειδείν!

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Πρόσφατες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα

Powered by mod LCA

Αρχή