Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου η Χαρά και Μουσική επισκέφτηκε τον πολύ όμορφο χώρο του κέντρου της Θεσσαλονίκης το Μαγικό Αερόστατο. Μιας και είναι αποκριές τι καλύτερο από το μουσικό έργο Καρναβάλι των ζώων του Σαιν Σανς; Τα παιδιά μάντεψαν τα ζώα που έκρυψε με μαεστρία ο συνθέτης στις πολύ ωραίες και ευφάνταστες μελωδίες του. Τραγούδησαν, χόρεψαν και έπαιξαν τα μουσικά όργανα με πολύ ενθουσιασμό!

 Τα παιδιά έφτιαξαν και τις μάσκες  του ελέφαντα και....

φορώντας τες συμμετείχαν στην τελική καρναβαλίστικη παρέλαση. Ευχαριστούμε παιδιά και γονείς που συμμετείχαν και βέβαια...

 

ένα μεγάλο ευχαριστώ στη φιλόξενη και χαμογελαστή Μαρία από το μαγικό Αερόστατο!!! Εις το επενειδείν!

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις του Σαββάτου για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής άλλα είναι ετήσια και αλλά μικρότερης διάρκειας.Το πρόγραμμα μουσικής για βρέφη 6-18 μηνών  Μικροί Μότσαρτ πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους, άλλα όπως οι Γεύσεις και νότες  είναι λίγο μικρότερης διάρκειας. Τρίμηνης διάρκειας είναι το πρόγραμμα συναισθηματικής αγωγής Ακούω, αισθάνομαι, εκφράζομαι, το  βρεφικό μασάζ και η Μουσική τεχνολογία.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή