Οι απόκριες στη Χαρά και Μουσική είναι γιορτή σε όλα μας τα μαθήματα. Όλα τα παιδιά ντύνονται καρναβαλάκια  και δίνουν μια άλλη νότα στο χώρο. Βάζουμε τα γιαλιά μας ανάποδα για να βλέπουμε καλύτερα,

 

 παίζουμε μουσικά παιχνίδια στην ώρα του πιάνου  και με κάθε ευκαιρία μεταμφιεζόμαστε στα γρήγορα. 

Στη διάρκεια των μαθημάτων είχαμε και μια απρόσμενη και πολύ ευχάριστη επίσκεψη. Μία παρουσίαση του βιολοντσέλλου από έναν πολυαγαπημένο μαθητή μας.

 Μέχρι και αστυνομικοί μας έπαιξαν πιάνο!

 

 Την Τσικνοπέμπτη η Έρρικα με πολύ ταλέντο ζωγράφισε τα προσωπάκια των μικρών μας μαθητών

 και τα παιδιά της έκαναν έκπληξη με πολλές ευχές για τα γενέθλιά της!

 

 Στα μαθήματα τα καρναβαλάκια απολαμβάνουν την παρουσίαση του μουσικού έργου του Σαιν Σανς Καρναβάλι των Ζώων.

και αμέσως μετά τη Χορωδία το πρόγραμμα είχε και... σουβλάκι! Και του χρόνου!

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Πρόσφατες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα

Powered by mod LCA

Αρχή