ηλιος

Ο Ιούνιος μας έρχεται βιαστικός- βιαστικός. Όπως κάθε χρόνο στη Χαρά και Μουσική τελειώνουμε τη χρονιά με γιορτές για όλα τα παιδιά και τους γονείς τους. Η σχολική χρονιά ήταν γεμάτη από δράσεις γεμάτες χαρά, δημιουργικότητα, φαντασία και φυσικά πολλή μουσική!!. Είναι πολύ δύσκολο να σας μεταφέρουμε τα συναισθήματα που νιώθουμε κατά τη διάρκεια των μαθημάτων παιδιά και παιδαγωγοί. Η μέρα της γιορτής είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να απολαύσετε οι γονείς τα παιδιά σας που ξετυλίγουν τα ταλέντα τους με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όλα μας τα παιδιά κοπίασαν πολύ όλη τη χρονιά, κάνοντας εξάσκηση στα μουσικά όργανα που επέλεξαν (πιάνο, βιολί, κιθάρα ή κρουστά) ή συμμετέχοντας στις ομαδικές μας δράσεις. Οι γιορτές και οι συναυλίες είναι η ώρα που η προσπάθεια ανταμοίβεται με ένα γερό χειροκρότημα!

Το πρόγραμμα είναι το παρακάτω:

Παρασκευή 16 Ιουνίου, 7.30-8.15: Παράσταση των Μουσικών θεατρίνων με το έργο Η χώρα με τους παράξενους ανθρώπους

Δευτέρα 19 Ιουνίου, 6.16-7.15: Πρόβα για τους Χαρούμενους Μουσικούς  ΙΙ

Δευτέρα 19 Ιουνίου 7.30-8.30: Πρόβα για τους χαρούμενους Μουσικούς Ι

Τρίτη 20 Ιουνίου, 7.00-9.00: Συναυλία μαθητών πιάνου

Τετάρτη 21 Ιουνίου 7.00-9.00: Πρόβα για τα παιδιά των τμημάτων: Μικροί μαέστροι, Χαρά και Μουσικοί Ι, ΙΙ

Πέμπτη 22 Ιουνίου, 7.30-9.00: Παιχνίδια στην αυλή, με μουσική. Η γιορτή μαζί γωνιές μικρών δράσεων για τους μικρούς μας μαθητές.( Χαρούμενοι Μουσικοί Ι και ΙΙ

Παρασκευή 23 Ιουνίου, 7.30-9.00: Μια καλοκαιρινή συννεφιά, καλοκαιρινή γιορτή  των τμημάτων Μικροί μαέστροι, Χαρά και Μουσική Ι και ΙΙ

Την ίδια μέρα (23-6) θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την παιδική Χορωδία της Χαράς και Μουσικής, τους μικρούς βιολιστές μας και τα μέλη της μικρής μας Μπάντας κρουστών ...με φαντασία.

Καλή μας επιτυχία!

 

 

 

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή