Shells

Αγαπητοί φίλοι και φίλες της Χαράς και Μουσικής

Τα σχολεία σήμερα τελείωσαν και τα παιδιά θα απολαμβάνουν χαρούμενα και ενθουσιασμένα τον ελεύθερο χρόνο τους. Η εβδομάδα που μας έρχεται είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Χαράς και Μουσικής. Έφτασε ο καιρός να καμαρώσουμε και να απολαύσουμε τα παιδιά μας στις καλοκαιρινές τους παραστάσεις.

Την αρχή την κάνει ο ομάδα των Μουσικών θεατρίνων με το έργο τους  Η χώρα με τους παράξενους ανθρώπους, του Νικόλα Ανδρικόπουλου (εκδόσεις Καλέντης). Την Παρασκευή λοιπόν στις 7.30 το απόγευμα στον 2ο όροφο της Χαράς και Μουσικής θα μας παρουσιάσουν τη δική τους οπτική πάνω στο παραμύθι, με μουσικές, κινητικές και σκηνοθετικές ιδέες από τα ίδια τα παιδιά με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των δασκάλων,της Κατερίνας και της Έρρικας.

Στη συνέχεια την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα οι μαθητές πιάνου της Χαράς και Μουσικής  θα έχουν την ετήσια συναυλία τους. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο φιλόξενο χώρο του εργαστηρίου χειροποίητων πιάνων Πάνος Ιωαννίδης στη Νέα Γωνιά. Τα παιδιά  κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά και είμαστε σίγουροι πως θα σας καταπλήξουν με το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου, στις 7.30 το απόγευμα  θα έχουμε Παιχνιδια στην αυλή... με μουσική! για τους μικρούς-μικρούς μας φίλους. Θα μας παρουσιάσουν ένα δείγμα από το πρόγραμμα που παρακολούθησαν όλη τη χρονιά μαζί με τους γονείς τους και μετά θα ακολουθήσει χορός για όλους, ζωγραφική για όλους και ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι κατασκευής με θαλασσινό θέμα. Και φυσικά δε θα λείπει και το κέρασμα για μικρούς και μεγάλους!!! Η γιορτή θα γίνει στην αυλή μας.

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου και πάλι στις 7.30 το απόγευμα  στην αυλή μας, θα έχουμε  τη χαρά να απολαύσουμε τη Χορωδία της Χαράς και Μουσικής, τους μικρούς βιολιστές, τη μικρή μπάντα κρουστών με φαντασία, αλλά και  την παράσταση μια καλοκαιρινή συννεφιά από τα παιδιά των ομαδικών τμημάτων μας. Ελπίζουμε μόνο να παραμείνει συννεφιά και όχι βροχή για να μπορέσουμε να διασκεδάσουμε και να ψυχαγωγηθούμε όλοι μικροί και μεγάλοι.

Και τις 2 μέρες ( Πέμπτη και Παρασκευή) θα  φιλοξενούμε στην αυλή μας το βιβλιοπωλείο Γνώση, που θα εκθέσει βιβλία με θέμα, τί άλλο...τη Μουσική!

Η εκπαιδευτική χρονιά λοιπόν τελειώνει και φέτος πανηγυρικά και ελπίζουμε να ανταμώσουμε και πάλι όλοι μαζί, νέοι και παλιοί φίλοι και φίλες, με την καινούργια σχολική χρονιά από Σεπτέμβριο. Την 1η Σεπτεμβρίου ξεκινούμε εγγραφές για τη νέα τη χρονιά και από 15 Σεπτεμβρίου  αρχίζουν τα μαθήματα.

Η Χαρά και Μουσική θα συνεχίσει να λειτουργεί έως 7 Ιουλίου με το πρωινό-καλοκαιρινό πρόγραμμα για τα παιδιά 4-12 χρονών.  Μετά θα έχουμε διακοπές, χαλάρωση , ανασυγκρότηση και πολλή θάλασσα!

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

 

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή