Πριν να πούμε τίποτε άλλο χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στις συναυλίες και τις παραστάσεις της Χαράς και Μουσικής. Αυτή η εβδομάδα τα είχε όλα, πρόβες και παραστάσεις. Η σχολική χρονιά που αποτελεί πλέον παρελθόν, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο.


Την Παρασκευή 16 Ιουνίου οι Μουσικοί θεατρίνοι μας παρουσίασαν το έργο Η χώρα με τους παράξενους ανθρώπους του Νικόλα Ανδρικόπουλου ( εκδόσεις Καλέντης). Η ομάδα ήταν άψογη! Χίλια μπράβο!

 


Την Τρίτη 20 Ιουνίου στον εξαιρετικό χώρο του Πάνου Ιωαννίδη στη Νέα Γωνιά απολαύσαμε τα πιανιστικά ταλέντα της Χαράς και Μουσικής. Κάθε χρόνο μας εκπλήσσουν θετικά και ανεβάζουν τον πήχη ακόμη πιο ψηλά για όλους μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που ακούραστα εμψυχώνουν και υποστηρίζουν τα παιδιά τους!Την Πέμπτη 22 Ιουνίου είχαμε την εκδήλωση Παιχνίδια στην αυλή με μουσική. Τα μικρά μας 1-3 χρονών μας παρουσίασαν αγαπημένες δραστηριότητες που έκαναν στο μάθημα μουσικής μαζί με τους γονείς τους με την καθοδήγηση της Κατερίνας. Μετά είχαμε χρόνο για ομαδικά παιχνίδια, κατασκευές και ζωγραφική με νερομπογιές και μεγάλα πινέλα. Και βέβαια εκτιμήθηκαν από όλους δεόντως οι μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές ιδέες των γονιών! Σας ευχαριστούμε για όλα, για τη συμμετοχή σας και το κέφι σας καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς!

 Την Παρασκευή 23 Ιουνίου σειρά είχε η χορωδία της Χαράς και Μουσικής, με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ποικίλου ρεπερτόριου. Η εμφάνιση των παιδιών μαζί με την ακούραστη και χαμογελαστή Μυρτώ πρόσφερε ευχαρίστηση, συγκίνηση και χαρά στο ακροατήριο.

 

 

 


Αμέσως μετά ακολούθησε η εμφάνιση των μικρών βιολιστών, μαζί με τη δασκάλα τους τη γλυκιά και ευγενική Γεωργία. Αν σκεφτεί κανείς την ηλικία τους, τα παιδιά έκαναν μικρά θαύματα! Απολαύσαμε τη μουσική αλλά και το παραμύθι που επινόησαν μαζί με όλες τις σκηνογραφικές τους ιδέες! Σας ευχαριστούμε!Η μικρή μπάντα των κρουστών με φαντασία μπήκε δυναμικά με τις μπαγκέτες να παίρνουν φωτιά! Ρυθμικά ρόντο και ρυθμικά τετράστιχα καθήλωσαν το κοινό. Μα και η αποχώρηση τους από τη σκηνή εξίσου δυναμική με το αφρικάνικο κινητικό-τραγούδι! Σας περιμένουμε να συνεχίσετε και του χρόνου την ίδια δύναμη, όρεξη και φαντασία!

 
 

Μια μικρή καλοκαιρινή συννεφιά, ήταν το θέμα της παρουσίασης των ομαδικών τμημάτων της Χαράς και Μουσικής. Τραγούδι ( σιγανό μεν, σωστό δε) χορός και κίνηση και κρουστά μουσικά όργανα έδωσαν μια ιδέα στους γονείς για το πόσο κεφάτα, μουσικά και δημιουργικά πέρασαν τη χρονιά τα παιδιά! Μπράβο και ξανά μπράβο!

 
 

Σε μια ωραία σκιά μαζί με πολλά βιβλία με θέμα τη Μουσική καθόταν η Μαρία από το βιβλιοπωλείο Γνώση.  Πολλές και νέες εκδόσεις βιβλίων με μουσικά αποσπάσματα, μουσικά όργανα και άλλα πολλά για παιδιά από ενός έτους!


Έτσι φτάσαμε στη στιγμή του αποχαιρετισμού για το καλοκαίρι δίνοντας το ραντεβού για την 1η Σεπτεμβρίου για τις εγγραφές και 15 Σεπτεμβρίου για τα μαθήματά μας!

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή