Με το που έκλεισαν τα σχολεία τα πρωινά στη Χαρά και Μουσική γέμισαν ζωντάνια, γέλια και μουσικές. Η ομάδα των παιδιών που παρακολουθεί την πρωινή μουσική δημιουργική απασχόληση Παιχνίδια με τις τέχνες μας καταπλήσσει κάθε μέρα με τη φαντασία και την ενέργεια της.

 

Παιχνίδια, πειραματισμοί, κολλάζ είναι απαραίτητα συστατικά ενός καλού προγράμματος.Τα αποτελέσματα τα θαυμάζετε στις φωτογραφίες μας!

Έρχεται και η στιγμή που τα στομάχια διαμαρτύρονται. Εμείς όμως προνοούμε και προετοιμάζουμε το κολατσιό μας ( τυροπιττάκια στη φωτογραφία). Φρέσκο και νόστιμο και μοσχομυριστό!

 Οι μουσικές δραστηριότητες σταθερά  ψηλά στην προτίμηση των παιδιών. Τραγούδια και μελωδίες με απλές ενορχηστρώσεις μας δίνουν τη χαρά να απολαμβάνουμε ζωντανή μουσική υψηλής ποιότητας!

Κατασκευές με πολλά και διαφορετικά υλικά δίνουν έμπνευση στα παιδιά και κάνουν μικρά έργα τέχνης.

Ζωγραφική με ενδιαφέρουσες τεχνικές,

Αλλά και πλύσιμο πιάτων από τους βοηθούς κάθε μέρα.

 Κατασκευές αυτοσχέδιων μουσικών οργάνων με ανακυκλώσιμα υλικά.

 

Φτιάξαμε ένα έγχορδο΄όργανο  με πολύ ωραίο ήχο!


 Χωρίς χορό η μέρα είναι άδεια. Έτσι και τα παιδιά σε ζευγάρια ή μόνα τους, μεταμφιεσμένα με πανιά και καπέλα ξετυλίγουν τα χορευτικά τους ταλέντα.

 Η ώρα του διαβάσματος με παρέα πάντα είναι καλύτερα!

Και πολύ μα πάρα πολύ παιχνίδι.

Κάπως έτσι κύλησε η πρώτη εβδομάδα της πρωινής μας απασχόλησης. Τα νεώτερα την άλλη εβδομάδα.

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή