Εβδομάδα φίλων Ι

Σας ανακοινώνουμε με μεγάλο ενθουσιασμό την Εβδομάδα Φίλων . Από τις 7 έως 11 Μαΐου οι μαθητές/τριες, τα παιδιά της Χαράς και Μουσικής μπορούν να προσκαλέσουν ένα φίλο ή μία φίλη τους.  Τα παιδιά  θα καλέσουν τον/ την κολλητό/ή τους που θα συμμετάσχει ενεργά στο μάθημα της μουσικής.  Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία  για τα παιδιά σας να αισθανθούν πως ξεναγούν κάποιον  σε ένα αγαπημένο τους μέρος όπου μαθαίνουν μουσική. Τα μαθήματα για τους φιλοξενούμενους θα περιλαμβάνουν το συνηθισμένο πρόγραμμα της Χαράς και Μουσικής καθώς και κάποιες μικρές εκπλήξεις.  Για τα παιδιά που μαθαίνουν πιάνο και βιολί θα περιλαμβάνει διασκεδαστικά κομμάτια μουσικής,  επιτραπέζια παιχνίδια και θεωρία της μουσικής με απολαυστικές δραστηριότητες.

Αγαπητά μας παιδιά, μέχρι την Παρασκευή  4 Μαΐου  θα περιμένουμε τα ονόματα των φίλων σας, των κολλητών σας, αφού φυσικά μιλήσετε με τους γονείς σας και τους γονείς των φίλων σας. Θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για σας αλλά και για μας!

 

 

 

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις του Σαββάτου για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής άλλα είναι ετήσια και αλλά μικρότερης διάρκειας.Το πρόγραμμα μουσικής για βρέφη 6-18 μηνών  Μικροί Μότσαρτ πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους, άλλα όπως οι Γεύσεις και νότες  είναι λίγο μικρότερης διάρκειας. Τρίμηνης διάρκειας είναι το πρόγραμμα συναισθηματικής αγωγής Ακούω, αισθάνομαι, εκφράζομαι, το  βρεφικό μασάζ και η Μουσική τεχνολογία.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή