ηλιοςΚαλοκαίρι ήρθε και η Χαρά και Μουσική είναι πανέτοιμη για όλα τα ωραία που θα ακολουθήσουν!

Ξεκινάμε λοιπόν!

Παρασκευή 18 Μαΐου, ώρα  8 το βράδυ: Παράσταση των Μικρών θεατρίνων με το έργο Φερδινάνδος, ο ταύρος

Σάββατο  16 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα: Συναυλία των μαθητών πιάνου και βιολιού στον πολύ όμορφο και φιλόξενο χώρο του Πάνου Ιωαννίδη στη Νέα Γωνιά. Στο τέλος της εκδήλωσης θα μοιράσουμε τα προσωπικά CD των παιδιών με τις μουσικές που ηχογράφησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Τρίτη  19 Ιουνίου και ώρα 7.30 το απόγευμα: παρουσίαση των παιδιών του τμήματος Μικροί Μαέστροι

Τετάρτη 20 Ιουνίου και ώρα 7.30 το απόγευμα: παρουσίαση και εργαστήριο των παιδιών και των γονιών του τμήματος  Χαρούμενοι Μουσικοί

Πέμπτη 21 Ιουνίου και ώρα 7.30 το απόγευμα: παρουσίαση  των παιδιών  των τμημάτων Μουσικοί Ταξιδευτές και Ακούω, αισθάνομαι, εκφράζομαι.

Παρασκευή 22 Ιουνίου και ώρα 7.30 το απόγευμα: παρουσίαση των παιδιών του τμήματος Μικρή Μπάντα Κρουστών

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις τους!

 

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή