παιχνίδια με το αλεξίπτωτο

Τι να πρωτοθυμηθούμε από τις 3 θαυμάσιες εβδομάδες της καλοκαιρινής απασχόλησης στη Χαρά και Μουσική! Ζήσαμε τόσο όμορφες στιγμές που είναι αδύνατον να τις απαριθμήσουμε.

οι νεράιδες το μωρό- ωραία κοιμωμένη Με αφορμή παραμύθια κλασικά και μη, ελληνικά και της παγκόσμιας κληρονομιάς, παραδοσιακά και σύγχρονα, δώσαμε στα παιδιά την ευκαιρία να εκφραστούν μέσα από τη δραματοποίηση και το θεατρικό παιχνίδι,

τραγούδι με συνοδεία πιάνου και κρουστών

 

τη μουσική και το τραγούδι,

δελτίο καιρού με συνοδεία μουσικής

 

το παιχνίδι με τις λέξεις και

ταξίδι στη φουρτουνιασμένη θάλασσα

την κίνηση. Απαραίτητο στοιχείο όλων αυτών ήταν η χαρά των παιδιών.

καλοκαίρι-νεροτσουλήθρα

Μεταμφιέσεις,

επιτραπέζια παιχνίδια

επιτραπέζια παιχνίδια

φιγούρες

 

κατασκευές και

πρωινό στη Χαρά και Μουσική

 ωραίες συζητήσεις γύρω από το τραπέζι του πρωινού και των άλλων μικρογευμάτων,

παιχνίδια με το πιάνο

 

παίξιμο με μουσικά όργανα και δημιουργία ορχήστρας έκαναν τις μέρες μας χαρούμενες και καλλιτεχνικές. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Θεοδώρα και την Γεωργία για την πολύτιμη προσφορά τους. Για τα παιδιά που συμμετείχαν κατά τη διάρκεια των τριών εβδομάδων έχουμε να πούμε πως ήταν καταπληκτικές ομάδες κάθε φορά με διαφορετική δυναμική, αλλά πάντα με καλή διάθεση για συνεργασία και πολύ πολύ παιχνίδι. Ευχαριστούμε τους γονείς που επέλεξαν και φέτος τη Χαρά και Μουσική και μας εμπιστέυτηκαν τα παιδιά τους. 

Η τελευταία μας μέρα είναι την Παρασκευή 6 Ιουλίου. Θα έχουμε πολλές εκπλήξεις και σίγουρα πολλή συγκίνηση για τον αποχαιρετισμό. 

Η Χαρά και Μουσική συνεχίζει τη λειτουργία της κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή για το μήνα Ιούλιο, κατά τις ώρες 4.30 με 6.30. 

Καλό μας καλοκαίρι με πολλές και δροσερές βουτιές!

 

 

 

 

 

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή