Ανοικτά μαθήματα στη Χαρά και Μουσική 24 -29  Σεπτεμβρίου

autumn and music anoikta mathimata Xara kai Mousiki

 

Φθινοπωρινή πρόσκληση σε παλιούς και νέους φίλους και φίλες της Χαράς και Μουσικής

με δωρεάν συμμετοχή  στα μαθήματα για βρέφη  από 4-36 μηνών  και  για παιδιά  από  3 -15 χρονών.

Σε ένα χώρο όπου τα παιδιά αισθάνονται ελεύθερα και δημιουργικά με δράσεις καλλιτεχνικές  ανακαλύπτουν τον κόσμο που τα περιβάλλει και τον κόσμο μέσα τους.

Δηλώστε συμμετοχή στα τμήματα που σας ενδιαφέρουν και δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να απολαύσουν το μαγικό ταξίδι στη μουσική, το θέατρο, το χορό και τη δημιουργική έκφραση.

Χαρά και Μουσική. Μεταμορφώσεως 13, Άνω Περαία

Τ: 2392 400752 και 6973599041

www.xarakaimousiki.gr

Εβδομαδιαία τμήματα

 

 

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή