Ο Απρίλιος ήταν ένας μήνας γεμάτος με όμορφες μουσικές στιγμές.

IMG 20190401 110834 I

1η Απριλίου κάναμε επίσκεψη σε νηπιαγωγείο της περιοχής μας και παρουσιάσαμε το πρόγραμμά μας "4 εποχές". Η συνεργασία μας με τα παιδιά και με τις νηπιαγωγούς ήταν εξαιρετική!

IMG 20190329 191014 I

Την πρώτη Παρασκευή του μήνα είχαμε την βιβλιοπαρέα μας με το βιβλίο Το ψαράκι που δεν ήξερε να κολυμπάει. Τα παιδιά το απόλαυσαν και μετά με τα μουσικά μας παιχνίδια που είχαν στόχο και τη συνεργασία μεταξύ των παιδιών έκλεισε το απόγευμα διασκεδαστικά.

d03dfe910b651fd468d1edcd6b0a65b4.0

Την δεύτερη Παρασκευή του μήνα σειρά είχε η παιδική λέσχη βιβλίου με το βιβλίο Ο Ρένος και η αφρικάνικη μουσική. Τα τραγουδο-παιχνίδια και οι χοροί από την Αφρική ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους σε κόσμους μακρινούς, ρυθμικούς και χορευτικούς.

IMG 20190413 182405 I

Το Σάββατο 13 του μήνα σειρά είχε το εργαστήρι γνωριμίας των παιδιών με τον συνθέτη Π. Ι. Τσαϊκόφσκι και τα μουσικά του αριστουργήματα. Και βέβαια ο μήνας Απρίλης έιναι αφιερωμένος στον μεγάλο αυτό συνθέτη και τα παιδιά οι μαθητές του πιάνου παίζουν με τη σειρά τους αποσπάσματα πιανιστικά.

Και με αυτά και με εκείνα φτάνουμε σιγά σιγά στην τελευταία εβδομάδα πριν τις αργίες του Πάσχα.

Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τα παιδιά που συμμετέχουν στις δράσεις μας αλλά και τους γονείς που μας υποστηρίζουν πάντα!

 

 

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Αρχή