kindermusikdrummer

 Στο τμήμα Χαρούμενοι Μουσικοί ΙΙ το παιδί όπως και ο γονιός μετέχουν σε ένα συνεχές ταξίδι ήχων και κάθε μάθημα μπορεί να αποτελέσει μια καινούργια περιπλάνηση!

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες έρευνες αποδεικνύουν ότι τα παιδιά που έρχονται σε επαφή με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία (ακόμη και νεογέννητα) αναπτύσσσονται με ελευθερία έκφρασης, δημιουργικότητα, φαντασία και ιδιαίτερα ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη. Ιδιαίτερα τα πιο ντροπαλά παιδιά αποκτούν αυτοπεποίθησή μέσα από τις ευχάριστες μουσικές δραστηριότητες. Πάνω από όλα, όμως, τα μαθήματα μουσικής προσφέρουν στο κάθε παιδί πραγματική ευχαρίστηση μέσα από το άκουσμα μίας αγαπημένης μελωδίας ή τη χαρά σαν αποτέλεσμα μιας δημιουργικής διαδικασίας. Και φυσικά αυτό το συναίσθημα της χαράς, ικανοποίησης και ασφάλειας δε θα το κρατήσει μόνο για τον εαυτό του, αλλά θα το χαρίσει και θα το μοιραστεί με την οικογένεια και τους φίλους του.

Μουσικές ακροάσεις, παίξιμο με τα κρουστά όργανα, χορός και τραγούδι είναι μερικές από τις δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στο πρωτοποριακό πρόγραμμα μουσικής για παιδιά 2-3 χρονών στη Χαρά και Μουσική.

Το πρόγραμμα Χαρούμενοι Μουσικοί ΙΙ μεταξύ άλλων πετυχαίνει:

  • τη συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών
  • την ανάπτυξη της ικανότητάς τους να μαθαίνουν
  • τη σύνδεση και αλληλεπίδρασή τους με άλλα παιδιά και ενήλικες
  • την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής τους

Τα τμήματα είναι ολιγομελή, σε ασφαλή, καθαρό και καλά αεριζόμενο χώρο. Λειτουργούν απογευματινά τμήματα και πρωινά με διάρκεια 45΄.

Τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν την ίδια περίοδο και το τμήμα Ας παίξουμε μαζί θα έχουν έκπτωση 20%.

Η χρονιά είναι χωρισμένη σε 3 κύκλους

Α΄κύκλος: 1 Οκτωβρίου-31 Δεκεμβρίου (12 μαθήματα)

Β΄κύκλος: 20 Ιανουαρίου-30 Απριλίου ( 12 μαθήματα)

Γ΄κύκλος: 5 Μαίου -15 Ιουνίου ( 6 μαθήματα)

Εγγραφές από 2 Σεπτεμβρίου. Για την πλήρωση των θέσεων θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εγγραφής.

Η εγγραφή είναι έγκυρη με την πληρωμή της πρώτης δόσης των διδάκτρων.

Πληροφορίες: 2392 400752, 6973599041 και 6937216816.

 

 Υπεύθυνη προγράμματος Κατερίνα Κουθούρη 

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Πρόσφατες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα

Powered by mod LCA

Αρχή