center top logo


alt


Μια πολύ ωραία ιδέα είχαν οι  Πυγολαμπίδες στο κλουβί. Έφτιαξαν μια agenda για τη νέα χρονιά  με στόχο να  συμβάλει στην ενημέρωσή σας για χώρους δημιουργικής απασχόλησης, θεατρικές και κινηματογραφικές αίθουσες και άλλα αλλά και να σας βοηθήσει να προγραμματίζετε σωστά και ποιοτικά τον χρόνο σας σημειώνοντας τα πάρτι, τις εκδηλώσεις και τις σημαντικές δραστηριότητες των παιδιών και της οικογένειάς σας.
H agenda θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια του έτους και σαν κάρτα μέλους. Για να απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια να την έχετε πάντα μαζί σας και να ενημερώνεστε για τις προσφορές του μήνα μέσω της ιστοσελίδας  αλλά και μέσω του εβδομαδιαίου newsletter των Πυγολαμπίδων
Η agenda είναι δωρεάνΕνημέρωστε και τους γονείς φίλους σας ώστε να την αποκτήσουν και εκείνοι. Αναζητείστε την και στη Χαρά και Μουσική που  είναι ένα από τα σημεία διανομής στο Δήμο Θερμαϊκού!

 

Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

 Μικρές δράσεις για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. 

 Μικροί κύκλοι μαθημάτων

  Στη διάρκεια της χρονιάς λειτουργούν μικροί κύκλοι μαθημάτων για όλες τις ηλικίες. Μουσική τεχνολογία, Μουσικοπαιδαγωγική επιμόρφωση, summer piano

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!



Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Πρόσφατες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα

Powered by mod LCA

Αρχή