center top logo

POP Χαρά και Μουσική -Ludus Projekt βρεφικό θέατρο II

Μια φούσκα σκάει..ένα αβγό σπάει και δύο χρωματιστά έντομα ανακαλύπτουν τα συναισθήματα παρέα με ένα τύμπανο! Το μουσικό εργαστήρι Χαρά και Μουσική σε συνεργασία με το Ludus Project Arts Lab παρουσιάζουν για πρώτη χρονιά Βρεφικό Θέατρο που εγκαινιάζεται με μία σουρεαλιστική παράσταση για τους πολύ μικρούς μας φίλους και φίλες! “Pop” μια βρεφική παράσταση σε σύλληψη ιδέας & σκηνοθεσία της Κατερίνας Κουθούρη και της Ελευθερίας Νικολαίδου, η οποία απευθύνεται σε βρέφη απο 4 μηνών εώς νήπια 3 χρονών.

Τρεις  καλλιτέχνες απο διαφορετικά μήκη και πλάτη του καλλιτεχνικού κόσμου ενώθηκαν για να δημιουργήσουν μια μουσικοθεατρική παράσταση όπου μεγάλοι και μικροί θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν συλλογικά σε μια αναζήτηση, μέσα από πολυαισθητηριακά αντικείμενα, βιωματικές εμπειρίες και διαδραστικά μουσικά παιχνίδια. Το έργο είναι μια γιορτή παιχνιδιού και εξερεύνησης υπό τους μαγικούς ήχους του βιολιού του Νίκου Κουθούρη.  Θα παρουσιαστεί για δύο πραστάσεις στο Μουσικό Εργαστήρι Χαρά και Μουσική στην Περαία Θεσσαλονίκης. 

Οδηγίες πριν και μετά την παράσταση.. 

Οι γονείς αφήνουν το καροτσάκι του μωρού στην αυλή της εισόδου, παίρνουν αγκαλιά το μωράκι τους και μπαίνουν μέσα στην αίθουσα. Εκεί θα κάτσουν στα μαξιλαράκια που θα βρίσκονται τοποθετημένα  μέσα στην αίθουσα. ‘Ένας υπέροχος κόσμος θα πάρει σάρκα και οστά, με έντονα χρώματα, ιπτάμενα υλικά και εξωπραγματικούς ήχους. Μετά το τέλος της παράστασης οι γονείς μπορούν να αφήσουν τα μωράκια τους να εξερευνήσουν τα σκηνικά και να έρθουν σε επαφή με τα μουσικά όργανα της παράστασης.  Μια μοναδική εμπειρία για γονείς και παιδιά!!!

Τιμές εισιτηρίων

1παιδί + 1 (ή 2) γονείς= 10 ευρώ

2 αδελφάκια + 1 (ή 2) γονείς= 15 ευρώ

3 αδελφάκια +  1 (ή 2) γονείς= 20 ευρώ

*ο 2ος γονέας παρακολουθεί δωρεάν

χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση

τηλ. Κρατήσεων 2392400752, 6937216816

Χαρά και Μουσική,  Άνω Περαία Θεσσαλονίκης

 

 

sporaki1

Την Κυριακή 3 Απριλίου με αφορμή την μέρα παιδικού βιβλίου θα παρουσιάσουμε στη Χαρά και Μουσική το βιβλίο  του Eric Carle  Το σποράκι ταξιδεύει, από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο. Η εκδήλωση εντάσσεται στον κύλο Κυριακές στη Χαρά και Μουσική.

Με χρώματα φωτεινά ο Eric Carle μας μιλά για τις τέσσερις εποχές του χρόνου και μας αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία ενός πανέμορφου ηλιοτρόπιου, που φύτρωσε από ένα μικρούτσικο σποράκι.

Γονείς μαζί με τα παιδιά ηλικίας έως 4 χρονών θα απολαύσουν ένα κυριακάτικο μουσικό-καλλιτεχνικό πρωινό με δραστηριότητες διαλεγμένες για την ηλικία των παιδιών. Τραγούδι, χορός και εξερέυνηση διαφόρων υλικών θα είναι μερικά από τα μέσα που θα κάνουν την Κυριακή μας πιο φωτεινή.  Με έμπνευση από την ιστορία του βιβλίου τα παιδιά θα μεταμορφωθούν σε σπόρους, λουλούδια, αέρα, βροχή, ήλιο!

 

Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι κέφι σας, άνετα ρούχα, τη μάσκα (για τους γονείς) και πιστοποιητικό νόσησης/εμβολιασμού ή rapid test 24 ώρου.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfOtw9gWmTsIK0andpfoiFa9En5JwFEhxXGjyLItvuoMj9J0Q/viewform?usp=sf_link

ή στο τηλέφωνο: 2392400752 ή στο  

Την Κυριακή 3 Απριλίου, 11.00-12.30 το πρωί, στη Χαρά και Μουσική, Μεταμορφώσεως 20, Άνω Περαία

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά έως 4 χρονών μαζί ή χωρίς τπυς γονείς τους.

Κόστος συμμετοχής: 12 ευρώ/ παιδί+ένας συνοδός και 20 ευρώ τα 2 αδέλφια+ ένας συνοδός

Δωρεάν για τους μαθητές της Χαράς και Μουσικής.

Οι θέσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες λόγω του covid.

Οι χώροι, οι επιφάνειες και τα αντικείμενα απολυμαίνονται διαρκώς.
Το προσωπικό είναι πλήρως εμβολιασμένο και όλοι (δάσκαλοι και μαθητές) φορούν μάσκα υψηλής προστασίας .

 

Καλώς όρισες Άνοιξη Χαρά και Μουσική

«Μύρισε Άνοιξη. Όλα ζωντάνεψαν. Όλα γέμισαν φως, χρώματα και αρώματα. Παντού χαρά και τραγούδι».

Καλώς όρισες Άνοιξη!  Ένα μουσικό-καλλιτεχνικό κυριακάτικο πρωινό στον φιλόξενο χώρο της Χαράς και Μουσικής.

Τα παιδιά θα γνωρίσουν την Άνοιξη μέσα από τη μουσική του Βιβάλντι, χορούς και τραγουδοπαιχνίδια της Άνοιξης. Η Ανοιξιάτικη εκδήλωση θα γίνει η αφορμή για να απολαύσουν τα παιδιά 4-10 χρονών τα Κάλαντα του Μάρτη και τα Χελιδονίσματα! Μουσική και καλλιτεχνική έκφραση με αφορμή ανοιξιάτικες μουσικές και τραγούδια!

Το μόνο που χρειάζεται να έχουν τα παιδιά είναι κέφι τους  και να φορούν άνετα ρούχα, μια μάσκα και το self test 24 ώρου.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnQhKhEAMPneNXwuyeivkyFKrN8nah6v_uW5ztLBLZ8kZM3g/viewform?usp=sf_link

ή στο τηλέφωνο: 2392400752 ή στο 

Την Κυριακή 20 Μαρτίου, 11.00-12.30 το πρωί, στη Χαρά και Μουσική, Μεταμορφώσεως 20, Άνω Περαία

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά 4-10 χρονών

Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ/ παιδί  18 ευρώ τα 2 αδέλφια

Δωρεάν για τους μαθητές της Χαράς και Μουσικής

Οι θέσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες λόγω του covid.

 

Οι χώροι, οι επιφάνειες και τα αντικείμενα απολυμαίνονται διαρκώς.
Το προσωπικό είναι πλήρως εμβολιασμένο και όλοι (δάσκαλοι και μαθητές) φορούν μάσκα υψηλής προστασίας .
Δεν επιτρέπεται η παραμονή γονέων και συνοδών στον χώρο.

 

 

 

kindermusikdrummer

Η νέα χρονιά μας ήρθε φορτωμένη με ελπίδες για μια γρήγορη πορεία προς την ομαλοποίηση των συνθηκών μέσα στις οποίες ζούμε και εργαζόμαστε όλοι μας! Μακάρι να πλησιάζουμε προς το τέλος της πανδημίας και να ξανα-οργανώσουμε τις ζωές μας με γνώμονα την φροντίδα, την βοήθεια και την υποστήριξη όσων έχουν την ανάγκη μας. Χαρά και υγεία ευχόμαστε στο σπιτικό του καθένα!

Μα πιο μεγάλη ανάγκη για κοινωνικοποίηση έχουν τα παιδιά, που η ζωντάνια τους και η ενέργειά τους αναζητά χώρους και τρόπους να εκφραστεί με δημιουργικό τρόπο.

Έτσι στη Χαρά και Μουσική  σας προτείνουμε τα μουσικά μας τμήματα με το νέο κύκλο εγγραφών.

Η παρέα μας μεγαλώνει και δεχόμαστε νέες εγγραφές, νέους φίλους και φίλες στα τμήματα  Μουσική για βρέφηΧαρούμενοι Μουσικοί Ι Χαρούμενοι Μουσικοί ΙΙΜικροί ΜαέστροιΦίλοι Μουσικόφιλοι. 

Επίσης πάντα είναι καιρός να ξεκινήσει κάποιος τα μαθήματα πιάνου ή βιολιού, δια ζώσης ή διαδικτυακά. Στη Χαρά και Μουσική έχουμε τον τρόπο και δεν μας πτοεί ο κόπος και τα αποτελέσματα είναι θαυμάσια!

Τα μουσικά μας προγράμματα συνεχίζουν και εξελίσσονται γεμάτα με νέες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες  που θα ενθουσιάσουν μικρούς αλλά και μεγάλους!

Οι εγγραφές ήδη έχουν ξεκινήσει.  Ο χώρος και οι τάξεις είναι έτοιμες με ασφάλεια να υποδεχτούν τα παιδιά για να  απολαύσουν μουσικές εμπειρίες που είναι πολύ σημαντικές γιατί:

 • Η μουσική επενεργεί άμεσα στον ψυχικό κόσμο του ανθρώπου. Ιδιαίτερα όταν ο κόσμος αυτός είναι εύπλαστος και ευαίσθητος όπως των παιδιών η σημασία της μουσικής είναι πολύ μεγάλη.
 • Με τη μουσική τα παιδιά εκφράζουν συναισθήματα, πράγμα το οποίο συντελεί στην ανάπτυξη μιας ισορροπημένης προσωπικότητας.
 • Τα μαθήματα μουσικής αγωγής δίνουν τη δυνατότητα στο παιδί να εκφραστεί με επιτυχία μέσα στην ομάδα με τραγούδι, κίνηση, ρυθμό. και να αναπτύξει αυτοπεποίθηση.
 • Η εκμάθηση ενός οργάνου ασκεί το παιδί στην αυτοπειθαρχία, στον έλεγχο και συντονισμό των κινήσεών του.
 • Μέσω του ομαδικού τραγουδιού, της κίνησης, των παιχνιδιών, των ομαδικών εκτελέσεων ενόργανης μουσικής προσφέρονται θαυμάσιες ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση.
 • Η μουσική είναι ίσως το μόνο μέσο που μπορεί να ενθαρρύνει ένα «κλειστό» παιδί να επικοινωνήσει με τον κόσμο γύρω του και να έχει τη δύναμη να κεντρίσει τη φαντασία του και να του αποκαλύψει άγνωστες δημιουργικές δυνάμεις.

Στόχος στη μουσική εκπαίδευση είναι η ευχαρίστηση που παίρνουν τα παιδιά από τη μουσική, η ευαισθησία και η δημιουργικότητα που αναπτύσσεται σε αυτά από τη συμμετοχή σε μουσικές δραστηριότητες και σύνολα.

Τα μεγαλύτερα παιδιά γνωρίζουν τον κόσμο της μουσικής μέσα από δραστηριότητες κινητικές, ρυθμικές, μελωδικές.  Μαθαίνουν όλα τα "εργαλεία" της μουσικής γλώσσας και παίζουν σε μουσικά σύνολα κρουστών. Το μελωδικό όργανο στο οποίο τα παιδιά συνοδεύουν τις μουσικές τους δημιουργίες είναι το μεταλλόφωνο και το ξυλόφωνο. Τα παιδιά  μαθαίνουν νότες και ρυθμικές αξίες που τις εφαρμόζουν στα μελωδικά και ρυθμικά κρουστά όργανα αντίστοιχα. Γνωρίζουν τα κλασικά και τα παραδοσιακά μουσικά όργανα καθώς και μουσικά έργα και συνθέτες όλων των εποχών. Ασκούνται στον αυτοσχεδιασμό παίζοντας σε μικρά σύνολα καλλιεργώντας την ακοή τους και την ομαδική προσπάθεια. Τα παιδιά αναπτύσσουν την αίσθηση του παλμού και του ρυθμού, τραγουδούν, χορεύουν και συνοδεύουν τραγούδια και ηχοϊστορίες και γίνονται μια παρέα που παίζει και μαθαίνει μουσική.  

Καλή Χρονιά με υγεία και αισιοδοξία!

Χαρά και Μουσική

red-paper-hearts-on-music-sheets-300x200

14 Φεβρουαρίου 2021 σήμερα, ημέρα Κυριακή με έναν καιρό κρύο και χιονισμένο. Εμείς όμως στη Χαρά και Μουσική σας προσφέρουμε μουσικές για να γλυκάνουν και να ζεστάνουν τις καρδιές μας. Με αφορμή την γιορτή του Βαλεντίνου, γιορτάζουμε την ημέρα αγάπης. Αγάπη για τη ζωή, για τη φύση, την οικογένεια, τους φίλους μας, το περιβάλλον, τα ζώα! Συγκεντρώσαμε τις επιλογές των παιδιών το κανάλι της Χαράς και Μουσικής στο You Tube και φτιάξαμε μια Playlist. (Μπορείτε εάν θέλετε να κάνε τε και εγγραφή στο κανάλι μας πατώντας στο κουμπάκι με τη λέξη ΕΓΓΡΑΦΗ. Το κανάλι μας είναι ακόμη καινούργιο, αλλά θα το βελτιώνουμε συνεχώς!)

Μπορείτε να απολαύσετε τα τραγούδια  των παιδιών μας, αλλά και κάποιες δικές μας, πατώντας  https://youtube.com/playlist?list=PLe-rm1abGg1cKPxuGB7T0sAg1IHB6fkiY

Η λίστα αυτή μπορεί να μεγαλώσει για τα παιδιά ή και τους γονείς που θέλουν να προσθέσουν τραγούδια.

Ας γιορτάσει ο καθένας τη μέρα του Βαλεντίνου με τον τρόπο που αγαπά με τους αγαπημένους ανθρώπους του. 

Σας στέλνουμε την αγάπη μας!

 

 

pdfΜουσικά Ταλέντα

Μουσικά ταλέντα Δεκ 2020

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!
Με υγεία και χαρές για μικρούς και μεγάλους!
Είμαστε πολύ χαρούμενοι στη Χαρά και Μουσική γιατί μόλις κυκλοφόρησε η μουσική μας εφημερίδα που την περιμέναμε όλοι με αγωνία.
Τα Μουσικά ταλέντα  είναι συνημμένα στο μήνυμα αυτό και μπορείτε να διαβάσετε την ύλη μαζί με όλη την οικογένεια.
Για να ακούσετε τις μουσικές και τα τραγούδια μπορείτε να πατάτε είτε στους συνδέσμους είτε στις εικόνες και τις ζωγραφιές.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που με μεγάλο ενθουσιασμό συμμετείχαν με τις ιδέες και τα δημιουργήματά τους.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς ιδιαίτερα το Νίκο Κουθούρη για την πολύτιμη βοήθειά του στην ηλεκτρονική επεξεργασία της εφημερίδας μας.
Πολλές ευχές για το 2021 που μόλις ξεκίνησε.
Χαρά και Μουσική

coronavirusΑγαπητοί γονείς της Χαράς και ΜουσικήςΜε τη νεότερη οδηγία που εκδόθηκε 12-9 για την λειτουργία των μουσικών σχολών θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε:

 •  Οι γονείς που συνοδεύετε τα παιδιά στα μαθήματα θα πρέπει να φέρετε τυπωμένη ή να μας στείλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση α. πιστοποιητικό εμβολιασμού ή β. πιστοποιητικό νόσησης
  Αν δεν υπάρχει τίποτε από τα δύο τότε θα σας παρακαλούσαμε να μας φέρνετε ένα αρνητικό rapid test, τυπωμένο ή σε ηλεκτρονική μορφή  αποσταλμένο στην διεύθυνσή μας.
 • Για τα παιδιά άνω των 4 χρονών  θα παρακαλούσαμε να μας φέρνετε ένα αρνητικό self test, τυπωμένο ή σε ηλεκτρονική μορφή.
 • Όλοι μας μικροί (άνω των 4 χρονών) και μεγάλοι που βρισκόμαστε στον εσωτερικό χώρο της Χαράς και Μουσικής θα έχουμε τη μάσκα
 • Τα μουσικά όργανα που θα χρησιμοποιούνται στο μάθημα είναι χωρισμένα  για κάθε τμήμα και απολυμαίνονται μετά το τέλος του μαθήματος
  •    Τα πάνινα  εποπτικά μέσα (αερόστατο, μαντήλια και άλλα πανιά και κορδέλες) αερίζονται και απολυμαίνονται.
  •    Ο χώρος αερίζεται πριν και μετά το μάθημα για 10 λεπτά και κάθε βράδυ καθαρίζεται με ατμοκαθαριστή.
  •    Τα όργανα που χρησιμοποιούν όλα τα παιδιά ( πιάνο, μεγάλα μεταλλόφωνα κλπ) απολυμαίνονται μετά από τη χρήση  από το κάθε παιδί (ειδικά οι μπαγκέτες)
  •    Τα παιδιά και οι ενήλικες μπαίνοντας στο χώρο μας βγάζουν τα παπούτσια τους και πλένουν τα χέρια τους.
  •    Τα παιδιά μέσα στη τσάντα τους θα έχουν το μολύβι και τις μπογιές τους καθώς και όποια άλλα αντικείμενα κρίνουμε πως θα χρησιμοποιούνται στο μάθημα. Ανταλλαγές αντικειμένων μεταξύ μαθητών δεν θα γίνονται.
 • Οι γονείς και τα αδέλφια των παιδιών που θα συνοδεύουν τους μαθητές μας στο μάθημά τους δεν θα μπορούν να περιμένουν στον εσωτερικό χώρο της Χαράς και Μουσικής  μέχρι να τελειώσει το παιδί τους το μάθημα. Θα πρέπει να περιμένουν στην μικρή αλλά όμορφη αυλή μας (θερμαινόμενη για το χειμώνα) ή να κάνουν μια βόλτα στην παραλία ή το χωριό μας που είναι και καλό για όλους.
 • Σε περίπτωση lock down τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής θα πραγματοποιηθούν όλα διαδικτυακά. (με τις αντίστοιχες προσαρμογές στην ύλη και στη διάρκεια)
 • Εάν υπάρξει ασθένεια μικρού ή μεγάλου σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Τα μαθήματα μπορούν να αναπληρωθούν διαδικτυακά.
 • Οι διδάσκοντες στη Χαρά και Μουσική είναι πλήρως εμβολιασμένοι και θα σας υποδέχονται φορώντας τη μάσκα τους και το καλύτερο χαμόγελό τους
  Ευχόμαστε αυτή η χρονιά να κυλήσει χωρίς πολλές εκπλήξεις και ανατροπές και να μπορέσουμε να χαρούμε το όμορφο ταξίδι στον κόσμο της μουσικής.

   Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξη. Να είστε σίγουροι πως φροντίζουμε για το καλό των παιδιών με όλη μας τη δύναμη.
  Χαρά και Μουσική. Όπως πάντα έτσι και τώρα φροντίζουμε  να υπάρχουν  οι συνθήκες που θα καταστήσουν ασφαλή, ευχάριστη και δημιουργική την φοίτηση των παιδιών σας στα μουσικά μας τμήματα.

Καλή Μουσική χρονιά!

         

Mikis Theodorakis

 

Ο συνθέτης του μήνα Φεβρουαρίου είναι ο Μίκης Θεοδωράκης. Έργα του όπως ο Ζορμπάς και το αν Θυμηθείς τ΄ονομά μου ακούστηκαν στα πέρατα του κόσμου! Τα τραγούδια του μελοποιήσεις ποιητών μας τραγουδήθηκαν και τραγουδιούνται από μικρούς και μεγάλους. Οι μαθητές της Χαράς και Μουσικής θα γνωρίσουν την περιπετειώδη ζωή του Μίκη, θα ακούσουν, θα τραγουδήσουν και θα παίξουν μουσικές του! 

hatzidakis

 

Ο πρώτος μήνας του χρόνου είναι αφιερωμένος σε έναν αγαπημένο συνθέτη με πλούσιο και εξαιρετικό έργο, τον Μάνο Χατζιδάκι. Τραγούδια για φωνή, μουσικές για κινηματογράφο και θέατρο και ορχηστρικές συνθέσεις αποτελούν σημαντικό υλικό για τους μουσικούς και πολύτιμη συντροφιά στη ζωή όλων μας.

Τα παιδιά της Χαράς και Μουσικής θα γνωρίσουν στοιχεία της ζωής του, θα ακούσουν και θα παίξουν συνθέσεις του προσαρμοσμένες στο επίπεδο και την ηλικία τους.

Ο μήνας Ιανουάριος προβλέπεται πολύ μελωδικός στη Χαρά και Μουσική!

 

Pretty-Paper-Christmas-Craft-Decoration-Ideas 45

Αγαπητοί γονείς  των παιδιών της Χαράς και Μουσικής Καλή χρονιά!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή σας και την επιλογή της Χαράς και Μουσικής  ως εκπαιδευτικό χώρο όπου τα παιδιά σας  γνωρίζουν  το μαγικό κόσμο της μουσικής  και μαθαίνουν το μουσικό όργανο που αγαπούν, το πιάνο ή τα κρουστά.

Τα παιδιά χρειάζονται τέχνη και ιστορίες και ποιήματα και μουσική όσο χρειάζονται αγάπη και φαγητό και καθαρό αέρα και παιχνίδι είπε ο Φίλιπ Πούλμαν.

Η μουσική αγωγή συμβάλλει  στην  ανάπτυξη  της φαντασίας και της δημιουργικότητας των παιδιών, δημιουργεί αφορμές για κίνηση και έκφραση με το σώμα και τη φωνή και επηρεάζει θετικά την  προσωπικότητα αλλά και την κοινωνικοποίηση του κάθε παιδιού. Επειδή θεωρούμε  πολύ σημαντική τη συνεισφορά της μουσικής αλλά και της τέχνης στο χαρακτήρα των παιδιών εμείς από την πλευρά μας  προσπαθούμε συνεχώς έτσι ώστε να  πετύχουμε  τους μουσικοπαιδαγωγικούς στόχους  των προγραμμάτων μας. Τα  μέσα μας είναι η συνεχής  επιμόρφωσή μας και το αποτέλεσμα είναι  η ανανέωση και ο εκσυγχρονισμός των μουσικών σπουδών που προσφέρουμε στα παιδιά σας.

Το πρόγραμμα "γνωριμία με τους συνθέτες" είναι σε εξέλιξη και αυτή τη χρονιά και όλα τα παιδιά  όλων των τμημάτων μας έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να παίξουν κομμάτια γνωστά και σημαντικά ανεξάρτητα από το επίπεδο που βρίσκονται. 

Από το τέλος του Ιανουαρίου θα προχωρήσουμε ακόμη πιο πολύ στη μουσική απόλαυση και δημιουργία. Θα προτείνουμε σε ζευγάρια παιδιών που μαθαίνουν πιάνο να παίξουν κομμάτια μουσικής γραμμένα για 4 χέρια ( 2 πιανίστες) και θα εξελίξουμε περισσότερο τα μικρά σύνολα κρουστών, έτσι ώστε να αναπτυχθεί η ικανότητά των παιδιών για συνεργασία και συντονισμό μαζί με άλλους μουσικούς.

Σας ευχαριστούμε πολύ  για τη μέχρι τώρα συνεργασία και είμαστε σίγουρες πως η σχέση αυτή  θα εξελιχθεί  περισσότερο και θα αντανακλάται στο χαμόγελο των παιδιών σας που είναι εν μέρει και δικά μας παιδιά.

Καλή χρονιά σε όλους μας!

ΥΓ Μην ξεχνάτε να μας ενημερώνετε για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικό με τη μουσική σπουδή σας απασχολεί. Παρατηρήσεις και προτάσεις είναι από όλους καλοδεχούμενες.

Christmas sheet music with bells

Καλά Χριστούγεννα και μια όμορφη μελωδική νέα χρονιά!

 

 

Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

 Μικρές δράσεις για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. 

 Μικροί κύκλοι μαθημάτων

  Στη διάρκεια της χρονιάς λειτουργούν μικροί κύκλοι μαθημάτων για όλες τις ηλικίες. Μουσική τεχνολογία, Μουσικοπαιδαγωγική επιμόρφωση, summer piano

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Πρόσφατες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα


Αρχή