center top logo

Καλοκαιρινή απασχόληση-Μουσικές ιστορίες

 

Μουσικές ιστορίες, πρωινή καλοκαιρινή Μουσική δημιουργική απασχόληση των παιδιών στη Χαρά και Μουσική!

Tο τέλος της σχολικής χρονιάς είναι κοντά και οι γονείς κάνοντας τον οικογενειακό προγραμματισμό αναζητούν τον καλύτερο τρόπο που θα απασχοληθούν τα παιδιά με το που τελειώνουν τα σχολεία.

Η Χαρά και Μουσική σας περιμένει από τις 16 Ιουνίου για  12 μέρες από τις 8 έως τις 3  πανέτοιμη για καλοκαιρινά μουσικά ταξίδια. Θα έχει κολύμπι σε θάλασσες από μουσικές και χρώματα, ψάρεμα λέξεων και συναισθημάτων και εξερευνήσεις στο μαγικό κόσμο των τεχνών! Αυτό το καλοκαίρι παραμύθια και ιστορίες θα γίνουν αφορμή για διασκεδαστικές και δημιουργικές δραστηριότητες. 12 μέρες γεμάτες με τραγούδια, μουσικές, συμμετοχή σε ορχήστρες με μουσικά όργανα, χορό και κίνηση, κατασκευές και εικαστικά αλλά και πολλά μουσικά και θεατρικά παιχνίδια. Ταινίες, επιτραπέζια παιχνίδια και άλλες πολλές ευχάριστες απασχολήσεις θα κάνουν την παραμονή των παιδιών στη Χαρά και Μουσική αξέχαστη! 
Το πρόγραμμα καλοκαιρινής μουσικής δημιουργικής απασχόλησης απευθύνεται σε παιδιά 4-10 χρονών.

Το πρωινό και το κολατσιό καθώς και τα υλικά του προγράμματος είναι δωρεάν.

Κόστος συμμετοχής 
· Για το ωράριο 8.00-3.00: 65 ευρώ+ ΦΠΑ /εβδομάδα για κάθε παιδί (60 ευρώ + ΦΠΑ για τους μαθητές της Χαράς και Μουσικής). 
· Για το ωράριο 9.00-2.00: 55 ευρώ+ ΦΠΑ/εβδομάδα για κάθε παιδί (50 ευρώ+ΦΠΑ για τους μαθητές της Χαρά και Μουσικής)
Στα αδέλφια παραχωρείται έκπτωση 10%. 
Η πληρωμή γίνεται σε 2 δόσεις. Η 1η δόση με την εγγραφή και δήλωση συμμετοχής και η 2η δόση την τρίτη ημέρα του προγράμματος. 

Τρόποι επικοινωνίας και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:

2392 400752 και 6973 599041 και 6937 216816

Περισσότερες πληροφορίες www.xarakaimousiki.gr 

Καθημερινό πρόγραμμα: 
Προσέλευση 8.00-9.00 το πρωί –ελεύθερο παιχνίδι
Πρωινό: 9.00-9.30 (φρέσκο ψωμί, βούτυρο μέλι και χυμός φρούτων)
1ο κύκλος δραστηριοτήτων: 9.30-11.00 
Κολατσιό: 11.00-11.30 ( σπιτικό κέικ ή κουλουράκια ή τυροπιτάκια και χυμός φρούτων)
2ος κύκλος δραστηριοτήτων: 11.30-1.00 
Διάλειμμα 1.00-1.30 (φρούτα)
3ος κύκλος δραστηριοτήτων: 1.30-3.00/ αναχώρηση 

Αναλυτικό ημερήσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων
7.30-9.00 ελεύθερο παιχνίδι-ανάγνωση βιβλίων 

9.00-9.30 πρωινό 

9.30-11.00 μουσικές δράσεις με αφορμή ιστορίες και παραμύθια: τραγούδι, σύνολα κρουστών, ακρόαση μουσικής, χορευτική έκφραση, μουσικά παιχνίδια.

11.00-11.30 κολατσιό 

11.30-1.00 εικαστικά, κατασκευές, μάσκες και θεατρικά παιχνίδια, παιχνίδια πειραματισμού και εξερεύνησης 

1.00-1.30 φρούτα 

1.30-3.00 παρακολούθηση ταινίας μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, αφήγηση παραμυθιών, κουκλοθέατρο, επιτραπέζια παιχνίδια και ελεύθερο παιχνίδι

Summer music lessons Χαρά και Μουσική

 

Καλοκαιρινά μαθήματα

στη Χαρά και Μουσική

Αυτό το καλοκαίρι η Χαρά και Μουσική προσφέρει στους μικρούς και μεγαλύτερους φίλους και φίλες την ευκαιρία να παίξουν μουσική  και τον Ιούλιο!

  • Summer music lessons. Καλοκαιρινά μαθήματα μουσικής τον Ιούλιο για γονείς και παιδιά! Κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 7-8 το απόγευμα στον ήρεμο, δροσερό και όμορφο χώρο της Χαράς και Μουσικής θα πραγματοποιηθούν ομαδικά μαθήματα για βρέφη 1-4 χρονών. Μια μουσική αφύπνιση των παιδιών με μουσικά όργανα, μαντήλια, κορδέλες, κέφι και πολύ τραγούδι. Καλοκαίρι, παρέες και πολύ μουσική! Μία ή δύο φορές την εβδομάδα όπως εσείς προτιμάτε.
  • Summer music club. Kάθε απόγευμα και γιορτή της μουσικής! 1-31 Ιουλίου, κάθε μέρα από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα,  νότες θα ξεχύνονται από τα ανοιχτά παράθυρα και παιδιά 4-8 χρονών θα παίζουν πιάνο, βιολί, κρουστά, θα απολαμβάνουν μουσικές ιστορίες και ακροάσεις και θα εκφράζονται μέσα από τις νότες, το πεντάγραμμο και τις μουσικές έννοιες.

                                 Πρόγραμμα

Δευτέρα: Γνωριμία με το Πιάνο /Μουσικές ιστορίες

Τρίτη: Σύνθεση μουσικής /Προβολή ταινίας

Τετάρτη: Γνωριμία με το Βιολί/ Μουσικές ιστορίες

Πέμπτη: Μουσικά επιτραπέζια και κουίζ / Ορχήστρα κρουστών

Παρασκευή: Μουσικές ιστορίες /Ταξίδι στον κόσμο με μουσική

Ανάμεσα από τα μαθήματα γίνεται ένα διάλειμμα 10 λεπτών για κολατσιό που θα φέρνει το κάθε παιδί μαζί του. Οι ομάδες θα είναι ολιγομελείς έως 5 παιδιά ηλικίας 4-8 χρονών.

  • Summer piano  Tο καλοκαίρι είναι για θάλασσα, για ήλιο για παιχνίδι. Μόνο; Όχι βέβαια, γιατί τα παιδιά μπορούν να περάσουν πολύ διασκεδαστικά παίζοντας παιχνίδια με το πιάνο.

Στη Χαρά και Μουσική προσφέρονται 4 ή 8 ωριαία μαθήματα  από 1 έως 31 Ιουλίου. Ατομικά ή και σε μικρές ομάδες 2-3 ατόμων τα μαθήματα πιάνου προσφέρουν στα παιδιά τη μουσική απόλαυση, την ενασχόληση με μια χαρούμενη και δημιουργική δραστηριότητα. Παιδιά από 4 χρονών μπορούν να παρακολουθήσουν αυτόν τον καλοκαιρινό κύκλο μαθημάτων πιάνου, καθώς οι μουσικοπαιδαγωγικές μέθοδοι της Χαράς και Μουσικής είναι προσαρμοσμένες για κάθε ηλικία! Προσαρμόστε το πρόγραμμα όπως σας ταιριάζει. Μία ή και 2 φορές την εβδομάδα  μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη ώρα για σας και το παιδί σας. 

Για όλα τα προγράμματα της Χαράς και Μουσικής μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι 15 Ιουνίου στo τηλέφωνo: 2392 400752, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Στη Χαρά και Μουσική τηρούνται σχολαστικά οι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής για το καλό και των μικρών και των μεγάλων.

 

Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

 Μικρές δράσεις για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. 

 Μικροί κύκλοι μαθημάτων

  Στη διάρκεια της χρονιάς λειτουργούν μικροί κύκλοι μαθημάτων για όλες τις ηλικίες. Μουσική τεχνολογία, Μουσικοπαιδαγωγική επιμόρφωση, summer piano

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Πρόσφατες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα


Αρχή