center top logo

Μουσικές Ιστορίες Χαρά και Μουσική 24

Μουσικές ιστορίες, πρωινή καλοκαιρινή Μουσική δημιουργική απασχόληση των παιδιών στη Χαρά και Μουσική!

Tο τέλος της σχολικής χρονιάς είναι κοντά και οι γονείς κάνοντας τον οικογενειακό προγραμματισμό αναζητούν τον καλύτερο τρόπο που θα απασχοληθούν τα παιδιά με το που τελειώνουν τα σχολεία.

Η Χαρά και Μουσική σας περιμένει από τις 17 Ιουνίου για  9 μέρες από τις 8 έως τις 3  πανέτοιμη για καλοκαιρινά μουσικά ταξίδια. Θα έχει κολύμπι σε θάλασσες από μουσικές και χρώματα, ψάρεμα λέξεων και συναισθημάτων και εξερευνήσεις στο μαγικό κόσμο των τεχνών! Αυτό το καλοκαίρι παραμύθια και ιστορίες θα γίνουν αφορμή για διασκεδαστικές και δημιουργικές δραστηριότητες. 9 μέρες γεμάτες με τραγούδια, μουσικές, συμμετοχή σε ορχήστρες με μουσικά όργανα, χορό και κίνηση, κατασκευές και εικαστικά αλλά και πολλά μουσικά και θεατρικά παιχνίδια. Ταινίες, επιτραπέζια παιχνίδια και άλλες πολλές ευχάριστες απασχολήσεις θα κάνουν την παραμονή των παιδιών στη Χαρά και Μουσική αξέχαστη! 
Το πρόγραμμα καλοκαιρινής μουσικής δημιουργικής απασχόλησης απευθύνεται σε παιδιά 4-10 χρονών.

Το πρωινό καθώς και τα υλικά του προγράμματος είναι δωρεάν.

 • Κόστος συμμετοχής 
  Για το ωράριο 8.00-3.00: 75 ευρώ η πρώτη εβδομάδα και 60 ευρώ η δεύτερη για κάθε παιδί (60 ευρώ και 48 για τους μαθητές της Χαράς και Μουσικής και για αδέλφια). 
  Για το ωράριο 9.00-2.00: 70 ευρώ η πρώτη εβδομάδα και 56 η δεύτερη για κάθε παιδί (55 ευρώ και 44 για τους μαθητές της Χαρά και Μουσικήςκαι τα αδέλφια).
 • Η μεμονωμένη μέρα κοστίζει 20 ευρώ/ παιδί

Η πληρωμή γίνεται σε 2 δόσεις. Η 1η δόση με την εγγραφή και δήλωση συμμετοχής και η 2η δόση την τρίτη ημέρα του προγράμματος. 

Τρόποι επικοινωνίας και δηλώσεις συμμετοχής: 2392 400752 

Δηλώσεις συμμετοχής έως 10 Ιουνίου

Περισσότερες πληροφορίες www.xarakaimousiki.gr 

Καθημερινό πρόγραμμα: 
Προσέλευση 8.00-9.00 το πρωί –ελεύθερο παιχνίδι
Πρωινό: 9.00-9.30 (φρέσκο ψωμί, βούτυρο μέλι και χυμός φρούτων)
1ο κύκλος δραστηριοτήτων: 9.30-11.00 
Κολατσιό: 11.00-11.30 ( ό,τι έχει το παιδί από το σπίτι)
2ος κύκλος δραστηριοτήτων: 11.30-1.00 
Διάλειμμα 1.00-1.30 (φρούτα, από το σπίτι)
3ος κύκλος δραστηριοτήτων: 1.30-3.00/ αναχώρηση 

Αναλυτικό ημερήσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων
8.00-9.00 ελεύθερο παιχνίδι-ανάγνωση βιβλίων 

9.00-9.30 πρωινό 

9.30-11.00 μουσικές δράσεις με αφορμή ιστορίες και παραμύθια: τραγούδι, σύνολα κρουστών, ακρόαση μουσικής, χορευτική έκφραση, μουσικά παιχνίδια.

11.00-11.30 κολατσιό 

11.30-1.00 εικαστικά, κατασκευές, μάσκες και θεατρικά παιχνίδια, παιχνίδια πειραματισμού και εξερεύνησης, μαγειρική

1.00-1.30 φρούτα 

1.30-3.00 παρακολούθηση ταινίας μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, αφήγηση παραμυθιών, κουκλοθέατρο, επιτραπέζια παιχνίδια και ελεύθερο παιχνίδι

Χαρά και Μουσική καλοκαιιρνά μαθήματα 24

 Καλοκαιρινά μαθήματα

  στη Χαρά και Μουσική

Αυτό το καλοκαίρι η Χαρά και Μουσική προσφέρει στους μικρούς και μεγαλύτερους φίλους και φίλες την ευκαιρία να παίξουν μουσική  και τον Ιούλιο!

 • Summer music lessons. Καλοκαιρινά μαθήματα μουσικής τον Ιούλιο για γονείς και παιδιά! Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 7.00-8.00 το απόγευμα στον ήρεμο, δροσερό και όμορφο χώρο της Χαράς και Μουσικής θα πραγματοποιηθούν ομαδικά μαθήματα για παιδιά 1-4 χρονών μαζί ή και χωρίς τους γονείς τους. Μια μουσική αφύπνιση των παιδιών με μουσικά όργανα, μαντήλια, κορδέλες, κέφι και πολύ τραγούδι. Καλοκαίρι, παρέες και πολλή μουσική!  
 • Summer music club. Κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα από 1-31 Ιουλίου, 6.00 έως τις 8.00 το απόγευμα,  νότες θα ξεχύνονται από τα ανοιχτά παράθυρα της Χαράς και Μουσικής και παιδιά 4-8 χρονών θα παίζουν πιάνο, βιολί, κρουστά, θα απολαμβάνουν μουσικά παραμύθια και ακροάσεις και θα εκφράζονται μέσα από τις νότες, το πεντάγραμμο και τις μουσικές έννοιες.
 • Μεταξύ άλλων υπάρχουν στο πρόγραμμα:

 Γνωριμία με το Πιάνο /Μουσικά παραμύθια/Σύνθεση μουσικής /Προβολή ταινίας/Γνωριμία με το Βιολί/Μουσικά επιτραπέζια και κουίζ / Ορχήστρα κρουστών/Ταξίδι στον κόσμο με μουσική

Ανάμεσα από τα μαθήματα γίνεται ένα διάλειμμα 10 λεπτών για κολατσιό που θα φέρνει το κάθε παιδί μαζί του. Οι ομάδες θα είναι ολιγομελείς.

 • Summer piano  Το καλοκαίρι είναι για θάλασσα, για ήλιο για παιχνίδι. Μόνο; Όχι βέβαια, γιατί τα παιδιά μπορούν να περάσουν πολύ διασκεδαστικά παίζοντας παιχνίδια με το πιάνο. Στη Χαρά και Μουσική προσφέρονται 4 ή 8 ωριαία μαθήματα πιάνου από 3έως 31 Ιουλίου. Ατομικά ή και σε μικρές ομάδες 2-3 ατόμων τα μαθήματα πιάνου προσφέρουν στα παιδιά τη μουσική απόλαυση, την ενασχόληση με μια χαρούμενη και δημιουργική δραστηριότητα. Παιδιά από 4 χρονών μπορούν να παρακολουθήσουν αυτόν τον καλοκαιρινό κύκλο μαθημάτων πιάνου, καθώς οι μουσικοπαιδαγωγικές μέθοδοι της Χαράς και Μουσικής είναι προσαρμοσμένες για κάθε ηλικία, από 4-104 χρονών! Προσαρμόστε το πρόγραμμα όπως σας ταιριάζει. Μία ή και 2 φορές την εβδομάδα Τρίτη ή/και Πέμπτη μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη ώρα για σας ή/και το παιδί σας. 

Για όλα τα προγράμματα της Χαράς και Μουσικής μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι 15 Ιουνίου στo τηλέφωνo: 2392 400752, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@xarakaimousiki.gr

Στη Χαρά και Μουσική τηρούνται σχολαστικά οι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής για το καλό και των μικρών και των μεγάλων.

 

Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

 Μικρές δράσεις για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. 

 Μικροί κύκλοι μαθημάτων

  Στη διάρκεια της χρονιάς λειτουργούν μικροί κύκλοι μαθημάτων για όλες τις ηλικίες. Μουσική τεχνολογία, Μουσικοπαιδαγωγική επιμόρφωση, summer piano

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Πρόσφατες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα

Powered by mod LCA

Αρχή