Κατερίνα Κουθούρη και Μαρία Κουρκουρίκα

 Kathrin Mary

Η Κατερίνα Κουθούρη και η Μαρία Κουρκουρίκα με πολλά χρόνια μουσικών, θεατρικών και παιδαγωγικών σπουδών και έντονη εθελοντική δράση και προσφορά  μεταφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με αφοσίωση και αγάπη στα παιδιά.

Ντύνουν παραμύθια με μουσική και τραγούδια και τα ζωντανεύουν.

Λατρεύουν τη ζωγραφική και μπερδέυουν τα χρώματα με τα σχήματα, τα συναισθήματα και τις νότες δίνοντας την αίσθηση της χαράς.

Το θέατρο και το παιχνίδι αγκαλιάζονται σφιχτά  με τις  μουσικές όλου του κόσμου και παρέα οδηγούν τα παιδιά στα σκαλοπάτια της γνώσης.

Η διαρκής ενημέρωση και επιμόρφωση στα σύγχρονα επιτεύγματα της μουσικής και της παιδαγωγικής, γίνονται το εφαλτήριο για να γνωρίσουν στα παιδιά τον κόσμο της μουσικής και της τέχνης.

Κύριο μέλημά τους η χαρά που δημιουργεί η μουσική στο νου και στην καρδιά!

Εάν θέλετε να δείτε  περισσότερα βιογραφικά στοιχεία ανοίξτε τα παρακάτω αρχεία:

Κατερίνα και Μαρία

 


Εμμανουήλ Αναστάσιος

τασος φωτογραφία

Ο Εμμανουήλ Αναστάσιος γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου του 1993 και μεγάλωσε στο Βελβεντό Κοζάνης. Φοίτησε στο Δημοτικό σχολείο, στο Γενικό Γυμνάσιο και Λύκειο Βελβεντού. Παράλληλα φοιτούσε στη μουσική σχολή του Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού και παρακολουθούσε μαθήματα Θεωρίας, Αρμονίας και κλασσικής κιθάρας. Τώρα είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα, με κατευθυνση: Μουσική παιδαγωγική και ψυχολογία της μουσικής. Ταυτόχρονα συνεχίζει τις σπουδές του στην κλασσική κιθάρα  ενώ είναι κάτοχος πτυχίου αρμονίας και αντίστιξης από το Ιόνιο Ωδείο. Συμμετέχει στην ομάδα μουσικοθεάτρου και θεάτρου σκιών KoumKouArt που εδράζεται στην Κέρκυρα και πραγματοποιεί παραστάσεις θεάτρου σκιών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι μέλος της ομάδας μουσικοπαιδαγωγικών δράσεων «Ανέβα μήλο- κατέβα ρόδι» του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθώς επίσης  είναι μέλος της ομάδας «Δον Ηχώτες», ομάδα παραγωγής και δημιουργίας του μουσικού παραμυθιού-CD «Κρατήσου Πάνω μου» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Λοράνδου».

 

 

 

 

 

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Πρόσφατες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα

Powered by mod LCA

Αρχή