IMG 2840

 

DSC 3093

IMG 2074

IMG 2085

IMG 2085

IMG 2731

IMG 2733

IMG 2847

IMG 2851

IMG 2859

 Ο νέος χώρος της Χαράς και Μουσικής με τη φρεσκάδα των μικρών και μεγαλύτερων μαθητών παίρνει ζωή! Ένας όμορφος χώρος που εκτείνεται σε δύο ορόφους ζωντανεύει κάθε μέρα πρωί και απόγευμα από τις νότες και τις φωνές των παιδιών! 

   

 

 

Είναι όμορφα να γεμίζει ο χώρος με παιδιά γεμάτα όρεξη για δράσεις, μουσική, με φωνές και  τραγούδια. Να είστε σίγουροι πως το απολαμβάνουμε  πολύ!  Έτσι παίρνουμε ενέργεια και δύναμη για περισσότερες δραστηριότητες και μαθήματα.

 

φτιάχνουμε τη μαράκα-χιονάνθρωπο

IMG 2845
Η καινούργια χρονιά για τη Χαρά και Μουσική ξεκινάει πολύ ευχάριστα και με μια μεγάλη αλλαγή. Ο νέος χώρος και πάλι στην Άνω Περαία στην οδό Μεταμορφώσεως 15, είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους μαθητές και τις μαθήτριές του. Μια μικρή γεύση  μπορείτε να πάρετε από τις φωτογραφίες που ακολουθούν και ... το κέρασμα από κοντά.
 
  
                                                                          

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις του Σαββάτου για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής άλλα είναι ετήσια και αλλά μικρότερης διάρκειας.Το πρόγραμμα μουσικής για βρέφη 6-18 μηνών  Μικροί Μότσαρτ πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους, άλλα όπως οι Γεύσεις και νότες  είναι λίγο μικρότερης διάρκειας. Τρίμηνης διάρκειας είναι το πρόγραμμα συναισθηματικής αγωγής Ακούω, αισθάνομαι, εκφράζομαι, το  βρεφικό μασάζ και η Μουσική τεχνολογία.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

map

powered by gateweb

© Χαρά και Μουσική, Μεταμορφώσεως 15, Άνω Περαία, Θεσσαλονίκη, 
Αρχή