παιδική λέσχη βιβλίου ΧκαιΜ

 

Η Παιδική Λέσχη βιβλίου λειτουργεί κάθε 2η Παρασκευή  στη Χαρά και Μουσική και απευθύνεται σε παιδιά από 5 χρονών. Κάθε 15 μέρες επιλέγεται ένα βιβλίο κατάλληλο για τις ηλικίες των παιδιών, το οποίο παρουσιάζεται με αφήγηση, προβολές, κατασκευές, μουσική, τραγούδια και χορό.

Η συμμετοχή των παιδιών είναι ελεύθερη.

Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής για την κράτηση της θέσης του παιδιού.

Η πρώτη συνάντηση της Παιδικής Λέσχης βιβλίου θα γίνει στις 11 Οκτωβρίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής (κάθε φορά μέχρι την Πέμπτη πριν την εκδήλωση) :23920400752, 6937216816, 6973599041

 

βιβλιοπαρέα

 

 

Η Βιβλιοπαρέα της Χαράς και Μουσικής συναντιέται κάθε δεύτερη Παρασκευή  στις 6.30-7.15 το απόγευμα. Κάθε φορά  γίνεται η επιλογή ενός βιβλίου για παιδιά έως 5 χρονών, το οποίο παρουσιάζεται διανθισμένο με δραστηριότητες σχετικές με τη μουσική, τα εικαστικά, το χορό και το θέατρο.

Η συμμετοχή των παιδιών είναι ελεύθερη καθώς και των γονιών που θα τα συνοδεύουν. 

Απαραίτητη είναι η δήλωση της συμμετοχής έως την Πέμπτη που προηγείται της συνάντησης.

Δηλώσεις συμμετοχής: 2392400752, 6973599041, 6937216816

Η βιβλιοπαρέα θα ξεκινήσει τις συναντήσεις της από  την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου.

 

kindermusikdrummer

Πρωινός κύκλος μαθημάτων για παιδιά 2 και 3 χρονών στη Χαρά και Μουσική! Τα παιδιά ηλικίας 2 και 3 χρονών μπορούν να συμμετάσχουν μαζί με τους γονείς τους στα δύο πρωινά τμήματα της Χαράς και Μουσικής,κάθε Τετάρτη  και Παρασκευή 10.30-11.15 Ας παίξουμε  μαζί και  Χαρούμενοι Μουσικοί.

Τα προγράμματα αυτά δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να αναπτύξουν τα φυσικά τους ταλέντα και τις δεξιότητές τους  μέσα σε ένα περιβάλλον άνετο, οικείο και με πολλά ερεθίσματα. Τα παιδιά γνωρίζουν το εαυτό τους και τον κόσμο, χαίρονται και δημιουργούν.

Οι γονείς  απολαμβάνουν τα παιδιά τους και τα υποστηρίζουν στις δραστηριότητες  με τελικό αποτέλεσμα την κοινωνικοποίηση των παιδιών και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους.

Η χρονιά είναι χωρισμένη σε 3 κύκλους

Α΄κύκλος: 1 Οκτωβρίου-31 Δεκεμβρίου (12 μαθήματα)

Β΄κύκλος: 20 Ιανουαρίου-30 Απριλίου ( 12 μαθήματα)

Γ΄κύκλος: 5 Μαίου -15 Ιουνίου ( 6 μαθήματα)

Εγγραφές από 2 Σεπτεμβρίου. Για την πλήρωση των θέσεων θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας με την ημερομηνία εγγραφής.

Η εγγραφή είναι έγκυρη με την πληρωμή της πρώτης δόσης των διδάκτρων.

Πληροφορίες: 2392 400752, 6973599041 και 6937216816.

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Πρόσφατες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα

Powered by mod LCA

Αρχή