Με μεγάλο ενθουσιασμό υποδεχτήκαμε στην αυλή της Χαράς και Μουσικής τα παιδιά και τους γονείς τους για το πάρτι του καλωσορίσματος της νέας σχολικής χρονιάς!

alt


Από νωρίς η αυλή είχε βάλει τα καλά της και περίμενε τους μικρούς και μεγάλους φίλους της.

alt


Τα παιδιά και οι γονείς, ο καθένας με λογής λογής καλούδια πολύ νόστιμα,  γέμισαν με φωνές και χαρές το χώρο!

 
alt

 

Τα παιδιά έφτιαξαν μουσικά όργανα με ανακυκλωμένα υλικά και μετά  συνόδεψαν τη μουσική που έπαιξαν ο Σταύρος και ο Νίκος και που τραγούδησε η Κατερίνα!

altalt

Η  Έρρικα έκανε μικρές μουσικές δημιουργίες με το face painting το οποίο το χάρηκαν όλοι!

 alt

Τα παιδιά πήραν τα πινέλα και ζωγράφισαν στους τοίχους, όπως λέει και ένα όμορφο τραγούδι.

alt

 Με τις ευχές μας να πραγματοποιηθεί και του χρόνου έκλεισε  η βραδιά με πολύ πολύ κέφι!

alt

Καλή μουσική σχολική χρονιά να έχουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριές μας!

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Πρόσφατες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα

Powered by mod LCA

Αρχή