χαρά και μουσική και παιδικοί σταθμοί

 

χαρά και μουσική και παιδικοί σταθμοί

Στη Χαρά και Μουσική είχαμε μια ιδέα! Σκεφτήκαμε  να κάνουμε ένα μουσικό δώρο στα μικρά παιδιά του Δήμου μας. Προτείναμε λοιπόν στον Δήμο Θερμαϊκού να προσφέρουμε τις μουσικές μας γνώσεις και υπηρεσίες στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Θαλασσοπούλια και Παιδική Φωλιά. Η πρότασή μας έγινε αποδεκτή και ήδη το μουσικό μας πρόγραμμα εφαρμόζεται και δίνει χαρά σε μας πρώτα και φυσικά στα παιδιά! Ευχαριστούμε πολύ τις νηπιαγωγούς που με το χαμόγελό τους και τη θετική τους υποστήριξη ομορφαίνουν την εβδομάδα μας! Καλή μας συνέχεια λοιπόν και καλές μουσικές εξερευνήσεις!

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Πρόσφατες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα

Powered by mod LCA

Αρχή