30 φεστιβάλ για παιδιά

Καλώς βρεθήκαμε και πάλι! Ο καιρός περνά πολύ γρήγορα και το καλοκαίρι οδεύει προς τέλος του. Παρόλα αυτά όταν τελειώνει κάτι, ξεκινά πάντα κάτι άλλο καινούργιο! Λίγο πριν την έναρξη των μαθημάτων σας προσκαλούμε στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου για να παίξουμε με ζωγραφική, μουσική και θέατρο!

3ο Φεστιβάλ για παιδιά Παιχνίδια μέσα από την Τέχνη


Το 3ο Φεστιβάλ για Παιδιά πιστό στο ραντεβού του, έρχεται και φέτος το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Το μεγάλο ενδιαφέρον και η αγάπη που δείξατε τα δύο προηγούμενα χρόνια στην προσπάθειά που κάναμε μας γέμισε χαρά αλλά και ευθύνη ώστε και το φετινό φεστιβάλ να σταθεί αντάξιο των προσδοκιών. 

Η Ελένη από το "Micro School", η Μαρία με την Κατερίνα και την Έρρικα από τη "Χαρά και Μουσική" και η Βασιλική από το "Atelier Amelie" ετοιμάζουν και φέτος κάτι ξεχωριστό για τα παιδιά σας! 

Η τέχνη δεν έχει όρια δεν έχει ηλικία δεν έχει "πρέπει" και "μη". 

"Παιχνίδια μέσα από την Τέχνη" είναι και για φέτος το θέμα του φεστιβάλ και βασική πηγή έμπνευσης αποτελεί ένας εξαιρετικά σημαντικός καλλιτέχνης του ιμπρεσιονισμού ο Κλωντ Μονέ. Μάστορας του χρώματος έμεινε γνωστός σαν ο ζωγράφος με τα νούφαρα. Πινελιές που αποτυπώνουν τη συγκεκριμένη στιγμή με θέματα από τη φύση μπερδεύονται με τους ήχους που ακούμε στο δάσος, μπλέκονται με παιχνίδια ρόλων και δίνουν ευκαιρία για δημιουργική έκφραση των παιδιών. Η φαντασία ζωντανεύει μέσα από την ηρεμία του τοπίου και την αρμονία ήχων και χρωμάτων. Ζωγραφική, μουσική και θέατρο θα πλαισιώνουν τα φετινά μας παιχνίδια. 
Η είσοδος είναι φυσικά δωρεάν για όλα τα παιδιά. Μοναδικό σας μέλημα είναι να είστε στην ώρα σας, στην αυλή του παιδικού σταθμού Micro school, στους Νέους Επιβάτες, όπου και θα γίνουν οι δράσεις το διήμερο. Το ραντεβού στις 5:00 το απόγευμα, τα παιδιά θα γνωριστούν, θα χωριστούν σε ομάδες και δίχως να χάσουν λεπτό στις 5:30 ακριβώς ξεκινούν οι δράσεις. Τα παιχνίδια γίνονται συνεχόμενα μέχρι τις 8:30, τότε που θα κλείσει η εκδήλωση με μια όμορφη καληνύχτα. 
Δυο αξέχαστα απογεύματα σας περιμένουν, με μεράκι , φαντασία και αγάπη για τα παιδιά. 

Βασιλική, Ελένη, Μαρία και Κατερίνα και Έρρικα

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Πρόσφατες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα

Powered by mod LCA

Αρχή