Μικροί συνθέτες εν δράσει!

girl-notes

Λίγα λόγια  για τους γονείς

Όλοι θα ήθελαν να έχουν χρόνο για δημιουργία και έκφραση, πειραματισμό και εξερεύνηση. Ειδικά στα παιδιά οι δράσεις που έχουν σαν στόχο τα παραπάνω είναι απαραίτητες. Με τη δράση  της Χαράς και Μουσικής Μικροί συνθέτες εν δράσει! προσβλέπουμε στην ανάδειξη πολλών μουσικών ταλέντων,  και ελπίζουμε  να ασχοληθούν  τα παιδιά  με τη μουσική και να ανακαλύψουν ένα μικρό κομμάτι από τον εαυτό τους. Καθώς δουλεύουν μια μουσική ιδέα χρησιμοποιούν όλα τα στοιχεία της μουσικής έχουν μάθει μέχρι αυτή τη στιγμή της δημιουργίας και επεξεργάζονται την έμπνευσή  τους  εμπλουτίζοντάς την με μουσικούς όρους. Έχει παρατηρηθεί πως όσοι έχουν προσπαθήσει  να καταγράψουν τη δικιά τους μουσική, καταλαβαίνουν  τη μουσική δημιουργία πολύ πιο εύκολα και πιο ουσιαστικά.

Εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα αυτό θέλουμε τα παιδιά να εκφραστούν, να πειραματιστούν και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.

Το δεύτερο πρόγραμμά μας η  Μουσική αλληλογραφία  θα είναι το μέσο για τις μουσικές ανταλλαγές των παιδιών. Το πρόγραμμα ξεκινάει το Φεβρουάριο και απευθύνεται στους πιανίστες της Χαράς και Μουσικής.

Τα έντυπα που θα χρειαστούν, το πρόγραμμα μουσικής για τον υπολογιστή και οι οδηγίες θα δοθούν αναλυτικά σε κάθε παιδί ξεχωριστά.

Ανυπομονούμε να ακούσουμε!

 

savatto-parea

 Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής

Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν τα τακτικά τμήματα  Μουσικής Αγωγής και Προπαιδείας για βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα προγράμματα μουσικής διδασκαλίας είναι εναρμονισμένα με τις πιο σύγχρονες μουσικο-παιδαγωγικές ιδέες. Προσφέρονται μαθήματα βιολιού και πιάνου για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και μαθήματα κιθάρας, φλογέρας  και κρουστών.

Περισσότερα

IMG 1824 300px

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά

Μικρές δράσεις με αφορμή μια μουσική, έναν πίνακα, ένα βιβλίο ή ήθη και έθιμα της κάθε εποχής. Μιάμιση ώρα γεμάτη με μουσικές και ιστορίες, αλλά και υγιεινό σπιτικό κέρασμα για όλα τα παιδιά. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Παρουσιάσεις βιβλίων, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ομορφάινουν τα σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

  Μουσικο-παιδαγωγικά Προγράμματα

Μικροί κύκλοι μαθημάτων

Τα μαθήματα της Χαράς και Μουσικής στην πλειοψηφία τους είναι ετήσια.Το πρόγραμμα Μουσικής για βρέφη 4-18 μηνών  πραγματοποιείται σε πεντάμηνους κύκλους. Ξεκινά τον Οκτώβριο και μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μικρότερο κύκλο τρίμηνης διάρκειας.

περισσότερα

 

 

 

Θέλετε να σας στέλνουμε τα νέα μας; Εγγραφείτε στο newsletter!Μέσω του ενημερωτικού δελτίου, θα λαμβάνετε με email τα νέα μας. Στη λίστα αυτή μπορούν να γραφτούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Joomla Extensions powered by Joobi

Πρόσφατες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα

Powered by mod LCA

Αρχή